GETT’S Men Exclusive – reinventarea serviciilor de barbering, alaturi de Ziua Internațională a Bărbatului.

Duminica 19 noiembrie 2017, a avut loc Ziua Internațională a Bărbatului, motiv pentru care au celebrat la GETT’S Men Exclusive Floreasca peste 30 de barbati.

Obiectivele sărbătoririi Zilei Internaționale a Bărbatului includ concentrarea asupra sănătății bărbaților și băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat. Este o ocazie pentru a evidenția discriminarea față de bărbați și băieți și pentru a sărbători realizările și contribuțiile lor, în special contribuțiile lor la comunitate, familie, căsătorie și grija de copii.

In ultimii ani am asistat la revenirea trendurilor în materie de îngrijire pentru bărbați. Aceștia au inceput să acorde mai multă atenție modului în care arată, iar barba a devenit un accesoriu stilish menit să-i pună în evidență.

La finalul lunii iulie 2017, GETT’S Salons deschide o noua locatie de 5***** , GETT’S Men Exclusive ce aduce clienților din zona de nord a orașului cei 20 ani de experiență în servicii calitative de barbering & grooming: bărbierit cu briciul, ritual cu prosoape calde și cu scaune ce se fac pat pentru a permite masajul de relaxare, cu tuns din foarfecă și produse profesionale exclusiviste, dedicate îngrijirii bărbii, completate cu servicii de manichiură si pedichiura, toate într-o atmosferă de lux ce contribuie la conturarea unei imagini personale și a unui stil perfect.
Noul barbershop de este situat pe Bd-ul Complexul Floreasca 111-113.

Designul interior al locației este inspirat de perioada Art Deco, perioada de aur a barbershop-urilor și a unui lux elaborat, barbershop-ul fiind în mod tradițional, un loc monden de socializarea a bărbaților, redevine astăzi la importanța de odinioară.

„Principiile de baza folosite în trecut nu s-au schimbat: migala, produsele speciale și mai ales respectarea ritualului de bărbierit sunt cele care fac diferența între o simpla frizerie și o experiență trăită într-un barber shop.
Calitatea serviciilor este cartea de vizita a oricărui barbershop, iar serviciile premium sunt expertiza noastră de mai bine de 20 ani. “ a încheiat Lucian Miess

GETT’S MEN EXCLUSIVE, pentru orice bărbat care își dorește cel mai înalt serviciu de barbering dublat de asocierea cu un brand de prestigiu.

Parteneri: Jägermeister/ True / Dom Profesor /

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:
evenimente.stup@gmail.com
(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *