Într-o lume din ce în ce mai agitată și stresată, peste 7 milioane de români folosesc aplicații de mindfulness, arată statista.com. Tocmai de aceea, Ardealul vrea să ne reamintească faptul că noi, românii, avem o regiune în care mindfulnessul e un stil de viață și lansează Fainoșag App, aplicația în care stilul de viață molcom se întâlnește cu tehnologia și ajută românii să treacă mai ușor peste stresul de zi cu zi.
Inspirată de valorile autentice și de traiul calm din Ardeal, de lentoarea proverbială a ardelenilor și de natura neatinsă a zonei, Fainoșag App te învață cum să meditezi, să te relaxezi și să te concentrezi pe lucrurile importante din viață, adică pe lucrurile cu Fainoșag.

Fainoșag App înlocuiește clopotele exotice din alte aplicații cu sunetele de talangă, iar peisajele prelucrate din librăriile de imagini sunt schimbate cu priveliștile neaoșe românești. Aplicația conține toate categoriile pe care românii le găsesc utile în aplicațiile de mindfulness, de la „focus fain” la „somn lin”, „relaxare” și „meditație”.
Fainoșag App nu aduce doar relaxare virtuală, ci convertește timpul petrecut online în experiențe offline în Ardeal, în inima naturii. Astfel, timpul petrecut de utilizatori în aplicație nu le aduce insigne virtuale, ci o răsplată cât se poate de reală, care să ii ajute să se deconecteze de la stresul zilnic și să se conecteze la stilul de viață molcom.
Descarcă aplicația Fainoșag, urmărește conținutul și bucură-te de o porție de mindfulness ardelenesc. Privește natura, ascultă Ardealul, meditează și relaxează-te, zâmbește și învață să trăiești mai cu Fainoșag.
Aplicația Fainoșag este lansată de marca de pate Ardealul.
Fainoșag App este disponibilă gratuit în Google Play și App Store!
Link download direct: https://qrco.de/Fainosag-App

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *