Cu aceste vorbe: “Wine and friends are a great blend.” Ernest Hemingway, am pornit la drum in calatoria noastra a ospitalitatii.

Ca orice business, am inceput alaturi de cei apropiati, ulterior crescand sub ochii nostri ca un copil. Inca de la deschidere, clientii care ne-au trecut pragul, ulterior s-au reintors, concluzia fiind ca vinul bun, admosferaprimitoare si muzica buna atrage oamenii impreuna.

Impreuna cu sotia mea am stiut directia pe care ne-o dorim, acest lucru inspirandu-ne in alegerea design-ului si totodata aducand touch-ul nostru personal. Pana in acest moment am avut un numar semnificativ de clienti, intr-un timp foarte scurt, locatia noastra a organizat si evenimente de tipul nunti, botezuri si aniversari, dar si petreceri corporate.

In meniul nostru se regaseste un portofoliu restrans, dar reprezentativ de vinuri din diverse parti ale lumii. Selectia de vinuri care se regaseste in locatia noastra, a fost aleasa astfel incat fiecare client sa poata fi multumit.

Impreuna cu bucatarul sef, am conceput meniul astfel incat sa nu fie unul stufos, dar sa fie pe gustul cat mai multor clienti, iar pairing-ul sa fie unul desavarsit.

De la locatia noastra ne-am dorit sa cream un loc unde oamenii sa se imprieteneasca si sa se simta bine impreuna, devenind astfel un loc familiar pentru toti cei care ne trec pragul. One Wine Brasserie este o locatie unde te poti bucura de o atmosfera calda la interior pe timp de iarna si de o terasa intima pe timp de vara. Muzica ambientala, spatiul frumos decorat, mancarea buna si vinurile atent selectionate, fac din locatia noastra un loc in care iti doresti sa te reintorci si sa te bucuri cu cei dragi.

Insusi Ernest Hemingway spunea: “Vinul si prietenii, sunt un amestec extraordinar”, asa ca va asteptam la un pahar de vin si buna dispozitie.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *