Gustările sănătoase din ovăz și lapte de migdale, lapte de caju, unt de arahide și alte ingrediente la fel de tentante au suficiente calorii pentru a suplini mesele importante ale zilei, fără a contribui, însă, la îngrășare, în situație de sedentarism.
Borcanele cu Ohvăz sunt concepute astfel încât să asigure integral o masă din patru, cât are nevoie o persoană activă într-o zi. „Ideea nu a fost aceea de a avea produse sărace în calorii, neapărat. Nu sunt produse de dietă de înfometare. Am vrut să facem ceva echilibrat. Astfel, un borcan de Ohvăz asigură o masă din patru. Noi afișăm pe site numărul de calorii pentru fiecare produs. Dacă un om trebuie să mănânce, în medie, 2.000 de calorii, un produs de la noi asigură între 360 și 600 de calorii. În plus, avem rețete diversificate. Avem cinci arome de chia, cinci arome de ovăz, cinci arome de clătite, astfel încât să nu se plictisească nimeni. Cine vrea ceva mai ușor poate alege chia cu 360 de calorii, dar un bărbat la 90 de kilograme poate să aleagă Ohvăz cu unt de arahide, curmale și ciocolată belgiană, care are 600 de calorii”, spune Cristian Barin.

Este de notorietate faptul că noi, românii, am crescut cu orez sau griș cu lapte. Ovăzul era complet necunoscut. În SUA și UK se consumă tradițional oatmeal și porridge, noi nu cunoașteam acest produs. La noi era populară doar zicala „Mănânci calule, ovăz?”. Produc ovăz cu lapte de migdale, budincă de chia, biscuiți de ovăz, clătite și limonadă. Misiunea Ohvăz este de a oferi un mic dejun și/sau un prânz echilibrat și viabil din trei puncte de vedere: gust, calorii, preț. Sloganul este „Mănânci cu poftă, fără regrete!”. Produsele sunt concepute pentru a înlocui o masă de aceea fiecare este prezent într-o cantitate generoasă de 300 de grame. Chia, dar în mod special ovăzul, sunt foarte sățioase iar un borcan alungă foamea timp de 3-4 ore fiind alegerea perfectă pentru cei care sunt pe fugă sau care vor să mănânce la birou, dar fără să facă mizerie și fără să se îngrașe.

Ohvăz – o afacere preponderant online care sustine un stil de viata sanatos si activ.
www.ohvaz.ro
@ohvaz_ro

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *