Luna noiembrie prinde culoare prin celebrarea celei de-a IX-a editii NovemBEARD, iar coincidenta sau nu, ziua de 19 noiembrie este si Ziua Barbatului in Romania.

Peste 60 de ţări ale lumii sărbătoresc astazi  Ziua Internaţională a Bărbaţilor.

Obiectivele sărbătoririi acestei zile includ focusul asupra sănătății bărbaților și băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine demne de urmat.

NovemBEARD se sarbatoreste in fiecare an in luna Noiembrie, in intreaga lume, de catre barbatii barbosi si de catre cei care decid ca de-a lungul acestei luni sa-si lase barba sa creasca in scop caritabil.
Trend-ul a inceput in 2009, iar in 2013 a ajuns si la noi prin acest eveniment.
Desi are un scop caritabil, aceasta activitate s-a desfasurat intr-un cadru informal, plin de stil, ce a avut in prim plan Barbatii Cu Barba din Romania.
Banii adunati se indreapta catre @together.for.humanity care in luna decembrie vor ajunge in 10 localitati sa ofere diverse cadouri si bucurii pentru peste 1000 de copii si varstnici.

Fotografiile proiectului au fost realizate de catre Dacian S. Foldi – The Storyalist la The Villa.
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=1967230326928874&set=a.3003668733285023

Mai mult decât o casă, este o comunitate și un stil de viață în același timp – o locație de evenimente neconvențională unde se asociaza mirosul camerelor vechi, spațioase cu un stil eclectic modern și o împărțire modulară cum nu ați mai văzut până acum.

Parteneri: www.thevilla.ro / www.beautyoneshop.ro / www.socata-artizanala.ro / www.annacori.com/ro/

Poate te intrebi cum poți să ajuți..
Pentru informatii suplimentare puteti contacta:
evenimente.stup@gmail.com

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *