In centrul Bucureștiului, la The Harp Irish Pub, se știe deja că mâncarea îți face cu ochiul și nu o poți ocoli.
Săptămâna aceasta au fost incluse noi preparate în meniul de toamnă-iarnă.

Primii care au degustat noile gustări au fost bloggerii de food și influencerii invitați la eveniment:
Cucu și Emi de la Noaptea Târziu, Gabriela Simion, Sensy, Deea Codrea, Ionuț Sava, Andrei Vulpescu și mulți alții.
The Harp Irish Pub este o locație primitoare, unde întotdeauna te așteaptă o echipă de oameni zâmbitori și calzi, un meniu vast, o bere rece, un whisky aromat sau un cocktail aventuros. Este fix ce ai nevoie pentru a te simți ca acasă.

În noul meniu vei găsi pe lângă preparatele irlandeze și burgerii delicioși, burrata, pachețele de primăvară vegetariene cu sos chilli, beer snacks (măsline verzi, arahide sărate & picante, nachos cu sare), tortelloni de casă cu carne de vită și sos de roșii cu busuioc, ciolan de porc cu cartofi copți, mozzarella și sos de hrean (1kg), cotlet de berbecuț Noua Zeelandă în crustă de muștar și ierburi aromatice cu reducție de vin roșu și fructe de pădure.

Prânzul s-a încheiat cu desertul compus din budincă Bread and butter, o budincă tipic englezească, cu ouă, lapte, smântână, esențe, deasupra conține o crustă de bagheta albă caramelizată cu jeleu de caise, creme anglaise … se servește rece și ATENȚIE! Provoacă dependență.

Un alt desert nou în meniu este și para posata în vin roșu cu sos de ciocolată neagră.

Preparatele delicioase merg mână în mână cu un pahar de vin, iar la recomandarea somelierului de la crama Sarica Niculițel, invitații au fost răsfățați cu diferite tipuri de vin.

The Harp Irish Pub este unicat la nivel național pentru numărul mare de locuri pe scaune, dar și pentru diversitatea băuturilor alcoolice.

Săptămânal sunt organizate petreceri cu muzică LIVE, karaoke și petreceri private despre care poți găsi informații pe rețele de socializare ale locației.

Rezervări: 0735 554 455
Stradă Bibescu Vodă, nr. 1, sector 4, București
www.theharp.ro
Facebook, Instagram: @theharpbucharest

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *