Ca orice capitala din lume, Bucurestiul a pus si continua sa puna accent pe moda, incepand de la oameni , ICONS, locuri si nu in ultimul rand, cladiri ce au imbratisat de-a lungul timpului diverse miscari sociale.
-Te-ai gandit cum arata moda in Bucurestiul de altadata?
-Care erau cele mai fashion locuri si cum aratau cei care le vizitau ?
-Vrei sa afli povestile care au pus bazele acestui domeniu ?

*Vino la un tur pietonal, duminica, 28 martie, incepand cu orele 14:00, tur ce va dura aproximativ doua ore prin centrul capitalei.
Punctul de intalnire este Codrin’s Art Gallery (Calea Victoriei Nr. 101) alaturi de Vitamin Aqua, iar turul se va opri in zona Magazinului Victoria, alaturi de o felie de pizza de la Treevi Pizza Al Taglio.

Vom pune accent pe: scurta introducere in moda / palate si case / magazine / povesti din Micul Paris.

Ghidul traseului- Sava Ionut Daniel, fashion & art PR, avand peste 12 ani de experienta in domeniul modei. Un fin cunoscator al podiumurilor internationale, si-a facut un nume in aceasta industrie cu proiecte realizate in timpul Paris Fashion Week, London Fashion Week, Serbia Fashion Week alaturi de branduri si designeri romani, prin evenimente desfarurate in institutii culturale sau galerii de arta.

CONCURS:
Foloseste #ModaDeAtunciSiAcum in insta storiurile tale, iar la final cel mai creativ va primi un premiu din partea designerului @aleksandrina_mihaylova

Donatie Recomandata: 35 lei (inclus o bautura + pizza)

Nr. limitat, max 10 pers (inscrierile se fac prin mesaj privat)

Parteneri: Codrin’s Art Gallery / lova_by_mihaylova / Treevi Pizza Al Taglio / Vitamin Aqua /

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:
evenimente.stup@gmail.com

*Măsuri de siguranță: vă rugăm să păstrați o distanță de 2m față de ceilalți participanți. Se recomandă purtarea unei măști de protecție pe tot parcursul turului.
Participarea la eveniment reprezinta un risc asumat de dvs. și implică respectarea măsurilor de mai sus!

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *