Cher ami,

Suntem onorati si entuziasmati ca ai petrecut impreuna cu noi la prima editie
„Le Dîner en Blanc” – Bucharest!

Peste 500 de invitati au cinat pe 24 August 2017 sub un cer superb, in spirit de sceneta si invaluiti de istoria locatiei.

Seara noastra poate fi descrisa ca fiind magica.

„Le Dîner en Blanc” – Bucharest devine cu adevarat evenimentul sezonului, pe care nu il vei mai putea rata in anii urmatori. Suportul continuu face ca el sa fie cu adevarat unic si de neuitat.
Iti multumim pentru eforturile depuse in respectarea regulilor „Le Dîner en Blanc”!
Tinutele frumoase, mesele creative, delicioasele meniuri si buna dispozitie au ajutat sa construim aceasta experienta memorabila pentru toti.

Am dori sa profitam de aceasta ocazie pentru a multumi si colaboratorilor nostri: Cramele Recas, P&G, Athenee Palace Hilton Bucharest, Dorna, Tiriac Auto – Mercedes Benz, EVENTSTUFF.RO, Radio ZU, Luxury si Social Agenda, pentru contributia imensa la succesul „Le Dîner en Blanc”.

Un alt mare multumesc se indreapta si catre organizatori: Monica Munteanu Ducarroz, Alexandru Lixandru si Ovidiu Barbier, dar si liderilor de grup: Marius Alexandru Nanu, Radu-Gabriel Serban, Adrian Colac, Alexandra Stamatescu, Andreea Mihaela Maciuca, Andreea-Maria Amzarescu, Cristina-Florina Iani, Elena Valentina Tanase, Florentina Francesca Coman, Gheorghe Lacatus, Maria Angela Tandalache, Maria Ruxandra Dinca, Marina Gratiela Marin, Marius Andrei si Stefan Iani.

Poti gasi deja o parte din pozele oficiale ale evenimentului vizitand pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/DinerEnBlanc.Bucharest/

Opiniile si feedback-ul tau sunt foarte importante pentru noi. Pentru a imbunatati evenimentul de anul viitor te rugam sa completezi urmatorul chestionar, disponibil aici: https://www.surveymonkey.com/r/GuestSurveyBucharest2017

Putem spune cu incredere ca prima editie „Le Dîner en Blanc” a fost atat de spectaculoasa incat si stelele ne urmareau!
À l’année prochaine!

Echipa „Le Dîner en Blanc” – Bucharest

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *