1. Un nou parfum de la Marc Antoine Barrois: Ganymede EXTRAIT. Ne poti oferi mai multe detalii legate de el?
Sunt obișnuit să creez noi parfumuri și de fiecare dată când încep acest proces, este ca un nou univers. În acest caz Ganymede EXTRAIT nu este un univers cu totul nou pentru că rămânem în aria Ganymede, care reflectă frumusețea contemporană.
Practic rămânem cu același ADN Ganymede iar varianta EXTRAIT este foarte inocentă, pură și perfectă. Dar am adăugat și o a doua latură, mult mai sălbatică și rebelă.

2. Acest parfum are anumite ingrediente speciale?
Partea interesantă este că conține aceleași ingrediente ca și varianta Ganymede. In plus am adăugat, dar doar câte puțin din fiecare, tămâie și smirnă.
În plus această variantă conține 50% esență din flori de pai care se simte pregnant la început, practic o explozie de arome inițiale, urmată de aroma de piele sălbatică, apoi de cea minerală și în final rămâne aroma intensă de mandarin.

3. Ce consideri a fi esențial să știm despre parfum?
Când vine vorba de parfum, vă invit să îl încercați pentru că în acest domeniu este vorba despre emoție și gust. Consider că toate parfumurile create de mine sunt parfumuri semnătură și fac acest lucru cu ideea de a permite fiecărui om să își găsească parfumul favorit și să nu îl mai schimbe.

4. Cum ne alegem un parfum și ce trebuie să știm pentru a putea face alegerea?
Personal sunt foarte interesat de partea etică a industriei parfumurilor pentru că această industrie poate fi foarte “murdară”. Așa că sfatul meu este să verificați dacă parfumul a fost testat dermatologic, pentru că altfel poate fi foarte periculos. Alegerea unui parfum ține de preferință. În România este puțin mai ușor pentru că majoritatea parfumeriilor sunt în mall-uri astfel încât poți testa un parfum, apoi să îți continui cumpărăturile și la final să te întorci să îl cumperi. Alegerea unui parfum este practic întâlnirea dintre creația parfumierului și preferința utilizatorului.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *