Sunteți pentru prima dată în România. Ce v-a surprins la prima vedere?

Primul lucru care m-a impresionat tine de arhitectura si combinatia intre stilul sud-Italian sau cel din sudul Frantei si influentele comuniste. E un mix foarte frumos. Si am descoperit bucataria romaneasca.

Există o legătură între stilul vestimentar şi parfumul ales?

In realitate vorbim despre un brand artistic. Colaboram cu multi artisti in ceea ce priveste aromele si ambalajele. Si cautam sa fim mereu in trend. De exemplu aceasta colectie a fost creata de 3 artisti, inspirati de cultura Africii si Asiei. Ei sunt cei ce au mirosit aromele si au imaginat ambalajul, un model unic in acest sens, care a fost de asemenea imprimat manual pe sticla. Deci vorbim despre un produs foarte modern.

Prin ce este diferit un parfum exclusivist de unul obişnuit?

In primul rand datorita conceptulului artistic. Vrem sa oferim oamenilor cel mai exclusivist parfum si mai mult decat atat, cea mai exclusivista prezentare. Multe branduri exclusiviste nu pun accent pe ambalaj, insa pentru noi este aproximativ la fel de important ca parfumul in sine. Dea semenea, calitatea esentelor folosite de noi, cu minim 18% concentratie, sunt foarte importante.

Există in istorie o personalitate pentru care v-ați fi dorit să creați un parfum?

Nu m-am gandit la acest lucru pana acum, insa pe viitor am putea lansa o noua colectie in acest sens. Pentru moment ne vom concentra asupra artei si a modului in care artistii pot influenta parfumurile noastre.

Doriti sa ne spuneti cate ceva despre Noua Linie Alexandre.J ?

Desigur. Am observat ca romanii in general sunt interesati de parfumurile bune si ambalajele frumoase. Acest ambalaj, spre exemplu, reprezinta 160 de piese individuale puse impreuna manual, exact ca un puzzle.
De aceea, ne alegem artistii cu care colaboram in functie de experienta si pasiune.
Desi in general produsele de nisa nu sunt accesibile pentru toata lumea, noi am creat o colectie pentru persoanele sofisticate, dar fara o putere de cumparare mare; unde am mentinut standardele ridicate in ceea ce priveste aromele si prezentarea. Un parfum care s-a inspirat foarte mult din ceai: puteti vedea elementele inspirate din frunzele de ceai si aroma de ceai in interior.

Avem insa si arome mai racoritoare, de asemenea pentru barbati, cu bergamota.
Unul din principiile noastre este crearea unor arome unisex. Evident, avem arome care se preteaza mai mult pentru barbati, sau pentru femei, insa incercam sa evitam acest lucru. Mergem mai mult pe parfumuri unisex.
Si ultimul produs, leul nostru (rade), a fost inspirat de ritualurile africane antice. Veti vedea insertiile care va vor aduce aminte de palele de fum din timpul ritualurilor Africane. Iar in aceste ritualuri foloseu trandafiri si scortisoara.
Aceasta este colectia E de la Etnic.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *