Artistul si designerul Florin Dobre, isi prezinta la Bucuresti, noua colectie A/W 2018 ready to wear, denumita ,,# REZIST(in) Romania 100’’ miercuri 28 martie 2018, orele 19:30, la TOT- Splaiul Unirii 160, Bucuresti.

Colecția a aparut pe site-urile marilor reviste VOGUE si GQ, editia britanica!
Link-urile catre fotografii sunt urmatoarele:
http://www.vogue.co.uk/shows/autumn-winter-2018-menswear/florin-dobre

http://www.gq-magazine.co.uk/shows/autumnwinter-2018-menswear/florin-dobre

Colectia ,,# REZIST(in) Romania 100” se doreste un indemn la unitatea romanilor in anul centenar, a romanului infipt in pamantul si traditia stramoseasca milenara de la dobandirea luminii sfinte adusa de Sf. Apostol Andrei care se regaseste in decorul colectiei alaturi de Mihai Viteazul, primul unificator al pamanturilor tuturor romanilor!
Este un indemn la adevar, bunatate si frumos, la puritatea, inocenta prin bun simt deoarece, odata pierdute nu se mai pot intoarce.

Materialele folosite difera in functie de starea interioara a purtatorului. Clientul nostru va alege mereu materialele naturale, dornic de a proteja propriul corp si natura. Personajele emancipate, adaptate modernului se exprima prin liniile fundamentale, purtand starea interioara pe tesatura prin printuri care atrag toata atentia asupra simplitatii lor.
Constructia tiparelor este una clasica, iar folosirea materialelor este bine aleasa pentru compozitia colectiei.

Florin Dobre
Ca indemn al unui gand, imi doresc ca oamenii din tara mea sa invete sa iubeasca romaneste si romanul care construieste.
Deci iubiti-ne si dati mai departe!
La multi ani Romania, la multi ani romani!

Parteneri: Rue des Modeles / Paulina Buldumea Make-up School / Beauty One / Gramma / Ace Custom / Buturuga Design / Vitamin Aqua / Monin /

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:

fd.florindobre@gmail.com
(+40) 735 896 633 – Sava Ionut Daniel
www.florindobre.ro

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *