In esenta, fiecare colectie ECCO reprezinta o fuziune a inovatiilor cu mestesugul traditional. Dar niciodata ca in primavara 2018, aceasta combinatie dintre modern si clasic nu a fost mai puternica, ilustrata perfect de catre noua colectie ECCO CREPETRAY.

Istoria ECCO CREPETRAY are radacinile în anii 1600, atunci cand pantoful “veldskoen” a fost inspirat de incaltamintea traditională Khoisan din Africa de Sud. Pentru a crea colectia actuala ECCO CREPETRAY, talpa de crep a fost combinata cu fete ale caror caracteristici de rezistenta si utilitate sunt trasate chiar de catre pantoful “veldskoen”, purtat de primii colonisti olandezi din Africa de Sud, in secolul al saptesprezecelea.

Remarcabile sunt imbunatatirile aduse talpii din crep conventional ce au fost realizate fara a pierde aspectul traditional al pantofului si textura organica. Acest lucru a fost posibil datorita tehnologiei FLUIDFORM™ folosita de ECCO, tehnologie ce permite injectia direct a talpii realizata dintr-un cauciuc modern cu aspect de miere, bogat si translucid.

Combinatia dintre cauciucul natural de culoare alba-galbuie, precum mierea, si pielea bogat granulata, precum cerealele integrale, adauga o senzatie de lux. Captuseala bogata din piele, care va ramane la aceeiasi culoare la toate temperaturile, asigura crearea climatului interior ideal pentru piciorul dumneavoastra.

ECCO CREPETRAY ofera un confort generos datorita formei anatomice care urmeaza liniile naturale ale piciorului. A purta ECCO CREPETRAY, fie varianta pantof sau gheata, este o incantare, confortul fiind sporit prin folosirea de piele premium, care adauga o senzatie de lux.

Noua colectie ECCO CREPETRAY destinata atat femeilor cat si barbatilor se gaseste in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu si Galati, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de incaltaminte de renume international care combina stilul si confortul, si-a construit succesul bazandu-se pe design modern, piele de calitate si tehnologii inovative.
Infiintat in 1963, ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie si de vanzare.
De asemenea, este unul dintre cei mai mari producatori de piele de inalta calitate din lume, pielea ECCO fiind folosita atat la crearea de produse de incaltaminte si accesorii proprii, cat si distribuita unor branduri de lux internationale.
Astazi, produsele ECCO se vand in 88 de tari, in peste 2.000 de magazine ECCO si peste 14.000 de alte puncte de vanzare la nivel mondial. Compania este detinuta de familie si are peste 20.000 de angajati in intreaga lume. www.ecco.com

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *