Alaturi de Together For Humanity am realizat din nou o fapta buna,de 1 iunie, ziua care ar trebui sa insemne fericire si zambete pentru orice copil. Mai tii minte cat de entuziasmat asteptai aceasta zi, la fel si pe Iepuras si Mos Craciun?

Pentru orice suflet copilaria ar trebui sa fie cea mai frumoasa perioada a vietii, cea fara griji, probleme, stres, batai de cap, doar cu zambete, fericire si joaca. Din pacate, nu toti copiii au asa ceva. Pentru unii viata nu e tocmai usoara, asa cum este si cazul copiilor de la Scolile Nucetu, Radu Voda si Lupsanu. Majoritatea provin din familii modeste, care de multe ori nu isi permit sa acopere cheltuielile necesare copiilor. Așa că ,am daruit bucurii, de ziua copilului. Doar cu ajutorul vostru am facut fericiti 200 de copii, de ziua lor !

Impreuna facem minuni pentru ei , pentru ca , in noi toti zace un suflet de copil!

Ne-am dorit sa transformam aceasta zi intr-o mare petrecere pentru ei, am “dat” si noi in mintea copiilor, ne-am pictat pe fata , am avut parte de show de magie, baloane, torturi, dulciuri, teatru de papusi. La final fiecare copil a primit un cadou bine meritat, si normal ca nu a lipsit pizza!

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *