In primul weekend din septembrie a avut loc un eveniment inedit –Ziua Internationala a Bărbii- motiv pentru care am celebrat si noi, sambata 1 septembrie 2018, la GETT’S Men Exclusive- Calea Floreasca 111-113.

Ziua Internationala a Bărbii, marcată în fiecare an în primul weekend din luna septembrie, este un prilej ca toţi bărboşii să se adune și să sărbătorească împreună, conform site-ului dedicat acestui eveniment, worldbeardday.com.

Fiind dedicată promovării masculinității și a bărbii în special, bărbieritul este considerat o lipsă totală de respect în această zi. Totodată, conform tradiţiei, bărbaţii cu barbă trebuie să se relaxeze şi să nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau îndatoriri de familie.
De asemenea, membrii familiei bărbosului în cauză ar trebui să îi facă toate poftele, măcar în această zi, în onoarea podoabei sale faciale.

Deoarce evenimentul reprezintă un moment de sărbătoare și ceremonie în cinstea podoabei faciale, am pregatit multe surprize si evident concursul – Hai sa cunosti un barbos – unde am premiat ‘Cea Mai Frumoasă Barbă’ la categoriile barbi mari si barbi mici.
#GettsMen #WorldBeardDay2018 #HaiSaCunosti

Pentru informații suplimetare puteți contacta:
evenimente.stup@gmail.com
(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel

Parteneri: GETT’S Men Exclusive / vitamin aqua/ Crama Rotenberg/ Hai să Cunoști/ World of Barbers / GETT’S Highlights Magazine / Jägermeister / True Drinks / Pălinca Dom’ Profesor / evian /

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *