Joi, 25 octombrie, am inaugurat 1.000 mp de noi ambiente in showroom-ul nostru principal. Vizitatorii pot vedea, in premiera in Romania, cele mai noi colectii de mobilier italian si spaniol, lansate in primavara la Salone del Mobile Milano. Colectiile expuse sunt acompaniate de cele mai noi finisaje, sanitare, baterii si solutii de amenajare inovatoare de la furnizori de top.

Dupa cum v-am obisnuit, in fiecare an reinnoim showroom-ul in acord cu cele mai noi tendinte de la targurile internationale de profil. La vizita noastra la Salone del Mobile Milano 2018 din aprilie, am vizitat cei mai importanti furnizori de mobilier pentru a selecta noi colectii. Intre noutatile expuse se numara mobilier realizat de cele mai importante branduri din industrie: Poliform, Gamadecor, Arketipo Firenze, Ditre Italia, CorteZari si Bontempi. Avem de asemenea si mobilier productie proprie, brandul nostru Formmat, reinterpretat anul acesta de arhitecti conform noilor tendinte.

Intre noile produse expuse se numara patru mobiliere de bucatarie, doua de la furnizorul spaniol Gamadecor si doua fabricate sub brandul Formmat.

Timp de o luna, vizitatorii showroom-ului vor putea admira si achizitiona si o expozitie de produse luxury de la producatorii de sanitare si baterii.

La evenimentul de inaugurare, intitulat #weareluxury, au participat peste 300 de invitati, care s-au delectat cu un concert Muse Quartet si o tombola cu premii.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *