Vineri, 11 octombrie 2019, incepand cu orele 19:30 va invitam la vernisajul gazduit de Victoria Hub ( Calea Victoriei 210) de Noaptea Albă a Galeriilor, ce îşi extinde programul nocturn în galerii de artă, spaţii alternative, huburi creative şi ateliere de artisti.

Sustinem culoarea si energia transmisa de artele vizuale: eliberare de sabloane, explorare si, odata gasita cheia pentru compozitie, impartasirea de frumos.
In Noaptea Alba a Galeriilor, pe 11 octombrie, dorim sa scoatem in evidenta o expozitie de grup si sa sarbatorim impreuna. Vor expune artisti din domeniul fotografiei, sculptura si nu in ultimul rand fashion design.
———————————
Among the artists you will have the opportunity to meet:

MARIO tailoring – Fashion Design
Va prezinta capsula “VIRUM”. Motivul colectiei este nobletea, de unde vine si “VIRUM”, cuvant latin ce se traduce “gentleman”. Prin acesta capsula artistul simbolizeaza faptul ca un lucru poate sa aiba mai multe intelesuri, si anume eleganta sa prinda diverse forme.

Mr.jurjak – DigitalArt
Artist vizual si muzician si regizor, isi anunta prezenta la noaptea galeriilor cu o selectie din lucrarile sale de digital art,colaj digital,cateva dintre gândurile sale printate pe pânza sau hartie.

DeCorina Hats – Millinery
Corina Leca, creator de palarii pentru doamne si domni va prezenta Plie, cea mai recenta colectie Decorina Hats lansata in aceasta toamna la Saptamana Modei din New York. Considerat cel mai important pas din balet deoarece precede sau finalizeaza majoritatea miscarilor intermediare, Plie genereaza forta pentru sarituri si piruete. Palariile din colectia Plie sunt facute din materiale naturale, dar in acelasi timp bogat decorate, brodate sau pictate. Palariile sunt realizate prin imbinarea tehnicilor traditionale cu tehnologia moderna si poarta marca lucrurilor de inalta calitate; material natural pretioase, cusaturi elastice pentru confort, broderie elaborata, pictura, cusaturi ascunse acolo unde este nevoie, decoratii si flori facute manual.

Ioana Puricel – Fotografie
Fascinația fotografului pentru formele și siluetele corpului uman este pură, inocentă și se reflectă în simularea atracției spectatorului fără a dezvălui identitatea subiectului. O pasiune fructificată pentru fotografie Boudoir, intimă și care exploreză sexualitatea și senzualitatea prin filtrul camerei analogice. Sugestivă mai degrabă decât explicită, fotografia Ioanei respectă întotdeauna conexiunea erotică, îmbrățișând iubirea de sine și trupească, respingând întotdeauna vulgaritatea.

Nedelcu Marian Shoes
Duce mai departe tradițiile și valorile românești, el fiind in acest moment cel mai tanar shoemaker din Europa.
Având în producția sa pantofi bărbătești pentru piața de larg consum, cât și pantofi cu talpa cusută manual – recent a lansat și o colecție destinată doamnelor.
Pantofii sunt lucrați doar la comandă, întrucat Nedelcu Marian oferă consilierea necesară oricărui purtător.

Iulian Cristea – Sculptura
Artist stabilit la București,
Absolvent al UNArte promoția 2017 departamentul de sculptură. În artă urmăresc produse ancorate în materiile naturii, sugerează forme organice, biomorfice ce incită la identificarea unui reper existent. Creez ritmuri pe suprafețe și forme închise plus un dinamism cromatic clar definit. Instrumentele creative sunt mișcarea, culoarea, contrastul și spațiul, toate acestea formând compoziții nonfigurative.

Victoria Hub va asteapta!

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *