Cu o experienta de 8 ani in domeniul costumelor barbatesti, Tudor Tailor poate confirma ca a rafinat si a transformat simpla nevoie de a purta un costum in placerea naturala, a unui stil de viata innobilat de eleganta.

Tudor. Personal Tailor este o eticheta masculina de inspiratie britanica si maiestrie italiana, un concept custom-made reinventat intr-o sincronizare a perfectiunii croitoriei de tip englezesc cu o aplecare asupra nevoilor clientului in dinamica cotidiana contemporana. Experienta pe care Tudor Tailor doreste sa o livreze clientilor intr-un mod eficient si rapid este placerea de a imbraca un costum unic, realizat dupa cele mai inalte standarde de traditie britanica, folosind materiale de calitate superioara provenite de la furnizori renumiti din intreaga lume.

Joi, 7 iunie 2018, showroom-ul Tudor Tailor din Bucuresti s-a transformat intr-un loc in care toate elementele din viata unui gentleman au fost reunite pentru a celebra traditia elegantei promovate.

Incepand cu ora 19:30, usile au fost deschise pentru primirea celor peste 130 de invitati si colaboratori, care au avut parte de multa atentie si surprize din partea gazdelor si a partenerilor evenimentului. Dintre acestea enumeram vinurile selecte-CRAMELE RASOVA, delicatesele mediteraneene-MEZE by Divan, trabucurile si tigarile de foi – EL UNICO, bauturile fine – METAXA, dulciurile – LEONIDAS, ambianta placuta asigurata de aranjamentele florale – MAGNOLIA, cocktailurile – TOUCHONG ART COCKTAIL, apa – AQUA CARPATICA si corpurile de iluminat de la BUTURUGA DESIGN.

Elementul central al serii a fost o prezentare selecta de moda, cu noua colectie ce include costume de vara pentru barbati, create din tesaturi dedicate in mod special comoditatii in sezonului cald.
Colectia Don’t Be a Suit – tinute gandite pentru eleganta naturala.
Pentru vara anului 2018, Tudor Tailor a ales sa propuna o colectie diferita, de tinute moderne dedicata barbatilor care nu se imbraca pentru a impresiona, ci sunt definiti de originalitate, incredere si creativitate. Pentru ca barbatii adevarati stiu deja ca succesul confera eleganta realitatii si nu simt nevoia sa-si limiteze eticheta personala la un costum.

Pentru a veni in intampinarea barbatilor mereu in miscare, Tudor Tailor a selectat o serie de tesaturi mai usoare, dar greu de sifonat si de patat, cu croiala care sa urmareasca linia corpului, punand pe primul plan lejeritatea si confortul purtatorului.

Momentul cheie al evenimentului – prezentarea colectiei
Invitatii au putut admira o prezentare de moda cu intreaga colectie Don’t Be a Suit, modelele cele mai in voga din aceasta fiind cele in nuante de albastru, bej si gri, cu un mic detaliu care sa dea viata intregii tinute: captuseala viu colorata. La nivel de pattern-uri, expertii vestimentari au ales carouri si „pepite-uri” pentru tinutele Casual, iar pentru cele Business – dungile, tiparele Prince of Wales si Herringbone.

La finalul prezentarii, in aplauzele invitatilor, Alin Copindeanu, unul dintre cei doi fondatori ai brandului, a invitat pe scena alturi de el intreaga echipa TUDOR TAILOR, in semn de multumire pentru implicarea si eforturile acestora in directia realizarii acestei colectii speciale dedicata autenticitatii.

Printre oaspeti s-au numarat vedete mondene din lumea sportului, oameni de business, bloggeri din industria de fashion si lifestyle, parteneri si prieteni ai brandului alaturi de televiziunile care si-au manifestat interesul. Pe langa prezentarea de moda, si surprizele despre care deja am povestit, invitatii au avut parte si de un concert, sustinut de artistul Andrei Leonte & Band, astfel incat seara sa reprezinte un moment complet de bucurie si relaxare.

PARTENERI: Mastercard, Rasova, Meze, Automobile Bavaria, Leonidas, El Unico, Metaxa, Aqua Carpatica, Touching Art Cocktail, Magnolia, Buturuga design si TNT Brothers.

Pentru informatii suplimentare contactati:
Daniel Vlad – email: daniel.vlad@tudor-tailor.com, tel: 0720155393

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *