Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume și lider în domeniul inovării și al satisfacției clienților, le-a pregătit acestora o serie de surprize de Ziua Internaţională a Cafelei. Cea mai amplă demonstrație a expertizei în cafea are loc la Starbucks Clover Reserve Lipscani Bucureşti, un concept inedit de cafenea Starbucks, unde sunt servite cafele unice Starbucks Reserve, disponibile în ediție limitată.

Mai mult decât atât, iubitorii de cafea sunt asteptaţi astăzi în mai multe cafenele Starbucks din ţară să participe la demonstrații de pregătire a cafelei prin metode alternative, dar şi prin diferite grade de prăjire, realizate de baristas Starbucks. Sărbătoarea cafelei are loc și în Starbucks Timişoara Piaţa Victoriei, Oradea Lotus, Strip Mall, AFI Ploieşti, Braşov Piaţa Sfatului, Lipscani, Piteşti Trivale, Sibiu Piaţa Mare, Auchan Drumul Taberei.

„Inițiază conversații, energizează și unește oameni, cafeaua, băutura devenită ritual, este celebrată în fiecare an de iubitorii de cafea și reprezintă o ocazie foarte bună pentru educarea publicului. Pentru a susține și a prețui această cultură a cafelei, Starbucks lansează constant inițiative cu un impact pozitiv asupra comunităților din care face parte. Totul începe cu o persoană, un pahar de cafea, un cartier!”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România, Bulgaria și Serbia.

Cu această ocazie, Starbucks le reamintește clienților să vină oricând cu tumblerul preferat în cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achiziționată. Acțiunea face parte dintr-o campanie globală, de durată, prin care clienții Starbucks sunt încurajați să vină cu tumblerele personale în cafenele pentru a savura băutura preferată și a contribui astfel, împreună cu Starbucks, la reducerea cantității de deșeuri. Încă din 1985, Starbucks a recompensat cu reduceri clienții care vin cu propriile tumblere în cafenea.

Ziua Internațională a Cafelei a fost sărbătorită prima dată pe 1 octombrie 2015, la Milano, după cum s-a convenit de Organizația Internațională a Cafelei.

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. Prin angajamentul de neclintit pentru excelență și în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experiența unică Starbucks în viața fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite. Pentru a împărtăși cu noi experiența, vă rugăm să ne vizitați în locațiile noastre sau online pe news.starbucks.com și Starbucks.com.

AmRest Holdings SE este cel mai mare operator independent de restaurante din Europa Centrală și de Est. Compania își dezvoltă, de asemenea, operațiunile în Europa de Vest, Rusia și China. AmRest operează branduri cunoscute la nivel internațional, cum ar fi KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, și este, de asemenea, proprietarul lui La Tagliatella și două concepte chinezești: Blue Frog și KABB. În prezent, compania deține aproximativ 1650 de restaurante în 16 țări.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *