Restaurantul Divan ii invita pe oaspeti sa se lase purtati intr-o calatorie culinara plina de preparate delicioase, retete autentice si arome aduse direct din inima Turciei. Meniurile traditionale reinterpretate sunt elementul distinctiv al restaurantului Divan.

Timp de aproape un deceniu, Divan Brands a adus impreuna oamenii la un mic dejun, la un pranz sau la o cina, in restaurantele sale.

Odata cu venirea primaverii si deschiderea terasei Divan pe Barbu Vacarescu 241A, meniul restaurantului a primit si el un suflu primavaratic. Pe langa preparatele deja consacrate precum Adana Kebap, Iskender sau Testi Kebap, bucatarii au adaugat cateva preparate interesante si au incercat sa aduca cate o bucata din fiecare regiune a Turciei in meniul de la Divan.

Miercuri, 29 Mai, a fost lansat meniul de primavara-vara 2018 la Divan, cu o infatisare si un design interesant ce pune accent pe imaginile preparatelor.

Acum puteti gasi preparate din sud-estul Turciei precum Içli Köfte cu origini in Orientul Mijlociu; Ali Nazik preparat ce isi are originile in orasul Gaziantep din vestul Turciei; sau Divan Sarma (Adana Sarma) care este clasicul Adana Kebap infasurat in lipie si servit cu sos delicios de iaurt, provenind din Adana in sudul Turciei. De asemenea, pentru adeptii brunch-urilor, meniul de mic dejun traditional turcesc a fost imbogatit cu Sultan Kahvalti (Mic dejun al Sultanului) care pe langa clasicele omlete, este servit cu o salata, un platou de mezeluri si branzeturi turcesti, placintele cu branza si fructe uscate. In categoria deserturilor a fost introdusa placinta traditionala Katmer din regiunea Gaziantep, o placinta din foietaj fin cu caimac si fistic servit cu o portie de inghetata de capra, ce va deveni garantat desertul vedeta al verii!

Iar meniul de Narghilea il puteti gasi separat, cu mult mai multe combinatii de arome special create pentru voi precum fructe, cappucino, frisca sau menta, pentru o experienta autentica de neuitat!

La lansarea noii meniu, au fost prezentate vinurile cramei GRAMMA – Aligote, Cuvee Visan Alb si Cuvee Visan Rose. Un vin special ce este recomandat des la preparetele picante si condimentate servite la Divan este Aligote – un vin cu tenta minerala, cu tipicitate de soi si miros de pamant reavan cand vinul este tanar. Este adesea numit un „vin de sete”.

GRAMMA este vinul conversatiei. Un brand inspirat din puterea vinului de a lega conversatii dintre cele mai interesante, de a da frau liber limbajului si de a inspira la povesti care mai de care mai savuroase.

#Divan #BazarAlSimturilor

www.thedivan.ro
Bd Barbu Vacarescu 241A
Tel: 031 640 4450

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *