ADIDAS X PARLEY VALORIFICĂ PUTEREA SPORTULUI PENTRU A CREȘTE GRADUL DE CONȘTIENTIZARE PRIVIND POLUAREA MARINĂ CU PLASTIC –

· adidas și Parley for the Oceans îndeamnă comunitățile globale să se unească pentru al doilea an consecutiv într-o singură mișcare împotriva poluării cu plastic a oceanelor

· adidas și Parley vor găzdui peste 12 evenimente importante în șase orașe cheie, inclusiv activități săptămânale cu cele 50 de comunități adidas Runners globale

· 20 de atleți adidas de clasă mondială s-au alăturat echipei Parley Ocean pentru a crește gradul de conștientizare a cauzei, lista îi include pe Shaunae Miller, Tori Bowie și Wayde Van Niekerk

· Înscrieți-vă pe adidas.com/Parley și urmăriți #adidasParley și #RunForTheOceans

Din pasiunea brandurilor pentru sport și responsabilitate, adidas și Parley for the Oceans au anunțat revenirea Run for the Oceans, o mișcare globală care utilizează puterea sportului pentru creșterea gradului de conștientizare privind amenințarea cauzată de poluarea marină cu plastic.

Prin această inițiativă la nivel mondial, adidas și Parley fac apel la comunitățile lor globale între 8 iunie și 8 iulie pentru a acţiona și pentru a proteja oceanele care sunt din ce în ce mai ameninţate din cauza problemelor provocate de om, printre care se numără poluarea, deșeurile și creșterea consumului. Începând cu anul 2015, cei doi parteneri colaborează pentru educarea oamenilor cu privire la această problemă, dar și pentru a prezenta soluții creative, cum ar fi utilizarea Parley Ocean Plastic™ pentru fabricarea produselor adidas x Parley.

Andre Maestrini, General Manager, adidas Sports Business Units, a declarat: ”adidas crede că sportul are puterea de a schimba vieți, iar mișcarea Run For The Oceans reflectă cu adevărat acest lucru. Am creat o platformă globală unică prin care oferim tuturor posibilitatea de a-și influența propria viață prin aderarea la o mișcare colectivă de alergare ce luptă împotriva poluării marine cu plastic. Văzând familia adidas unită pentru un scop comun este ceea ce face această campanie puternică.”

În 2018, inițiativa a ajuns la nivelul următor, ceea ce înseamnă că adidas va corela fiecare kilometru alergat cu donarea a 1$ – pentru primii un milion de kilometri – pentru sprijinirea Programului Parley Ocean Plastic, concentrându-se în special pe inițiativa Parley Ocean School, care educă și mobilizează generația următoare de Gardieni ai Oceanelor prin experiențe captivante în mediul pe care luptăm să-l protejăm. Cu activități în domeniul școlar și prin sporturi nautice, programul introduce tinerii în lumea subacvatică, învățându-i despre impactul poluării marine cu plastic și oferindu-le instrumentele și inspirația necesare pentru a-și proteja viitorul cu Parley AIR.

Pentru ca fiecare să se poată implica, adidas și Parley găzduiesc o serie de alergări în mai multe orașe cheie din întreaga lume, printre care Los Angeles, New York, Paris, Berlin, Londra, Barcelona, Milano și Shanghai, și mobilizează rețeaua globală adidas Runners pentru a organiza inițiative săptămânale în 50 de comunități adidas Runners din lume.

Alergătorii din întreaga lume se pot înscrie și îşi pot monitoriza alergările pe platforma digitală Runtastic; astfel contribuie și implicit ajută la atingerea unui milion de kilometri, alături de ambasadorii adidas Shaunae Miller, Tori Bowie și Wayde Van Niekerk, printre alți atleți foarte apreciați, în eforturile lor de a răspândi mesajul.

Toată lumea se poate alătura mișcării prin descărcarea aplicației Runtastic, prin care se poate urmări fiecare pas alergat în perioada 8 iunie – 8 iulie. Pentru a afla mai multe despre Run for the Oceans și pentru a vă înscrie, vizitați: adidas.com/Parley.

Urmăriți conversația @adidasrunning pe Instagram și Facebook utilizând #RunForTheOceans, #adidasParley, #UltraBOOST.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *