Președintele Alexandrion Group a particpat, luni seară, la o recepție organizată la Casa Albă. Împreună cu soția, doamna Rim Daoud, și cu C. E. O.- ul Alexandrion Group, domnul Stelios Savva, Nawaf Salameh a răspuns pozitiv invitației adresată de Președintele Statelor Unite Ale Americii, Donald Trump, și de Prima Doamnă, Melania Trump.

Recepția a fost oferită de cuplul prezidențial cu ocazia aniversării Zilei Naționale a Greciei. Pe 25 martie, Republica Elenă, sărbătoreşte 198 de ani de la declanşarea Războiului de independenţă din 1821. La ceremonie, Grecia a fost reprezentată de Înaltpreasfințitul Demetrios, Arhiepiscop al Arhiepiscopiei Ortodoxe Grecești din S.U.A.

Prezența președintelui Alexandrion Group în S.U.A. a devenit una constantă în ultimul an și se datoarează investiției pe care compania o face în orașul Carmel din statul New York. Alexandrion Group construiește prima sa distilerie din S.U.A., aceasta va include o distilerie de 12.000 de metri pătrați, un centru pentru vizitatori și săli pentru degustare, iar finalizarea sa este programată în decursul anului 2020.

Noua distilerie va produce băuturi spirtoase premium adaptate pieței din S.U.A., precum whiskey, burbon, gin, brandy și votcă, aceste noi produse urmând a fi exportate în cele 50 de țări în care Alexandrion Group este furnizor la nivel internațional. Valoarea totală a investiției se ridică la 100 de milioane de dolari și presupune crearea a 400 de locuri de muncă.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *