A fost odată ca niciodată o construcție mare și vestită pe numele său Pavilionul Industriei Grele Sovietice. Cosmopolită și impresionantă atât prin arhitectură cât și prin dimensiuni, clădirea a ajuns renumită atât în țară, cât și în toată Europa. După câțiva ani în care a fost vizitată de cele mai noi mașinării și utilaje mari, clădirea din povestea noastră s-a plictisit de ele.

Vestitul sculptor român Ion Jalea a expus câteva dintre operele sale de artă în această clădire.

Așa că a fost integrată în ansamblul Expoziției Realizărilor Naționale. Puțini oameni știu că, pentru mai mulți ani, clădirea a servit drept adăpost al artei. Vestitul sculptor român Ion Jalea a expus câteva dintre operele sale de artă în această clădire.
Anii 90′ au venit și au adus cu ei o altă schimbare: Pavilionul Industriei Grele Sovietice a devenit Pavilionul H, centru comercial. Și a rămas așa mulți ani, până când, într-o bună zi, clădirea noastră capricioasă a decis că vrea să fie altceva. Vedeți voi, ea în toți acești ani a căutat cea mai bună variantă a sa. Și, într-un final, a găsit-o. S-a gătit frumos, și-a luat straiele de sărbătoare și a devenit Berăria H!

Berăria H sau Orașul cu Chef de Viață este locul în care vii să asculți muzică de calitate, să vezi artiști îndrăgiți, atât naționali cât și internațional în cadrul unor show-uri inedite și absolut spectaculoase, să mănânci bucate delicioase și să bei diferite tipuri de bere și alcool.
In zona de nord a capitalei, la cel mai mare restaurant din bucurești, Berăria H, se știe deja că mâncarea îți face cu ochiul și nu o poți ocoli. Meniul te poartă prin aproape toate preparatele culinare de la burgeri la ciorbe, de la platouri imense cu cărnuri până la salate și garnituri, de la deserturi home-made până la preparate pentru vegetarieini. Porțiile sunt foarte mari, iar berea la metru face deliciul unei seri reușite cu prietenii.

O adevărată armată de ospătari, cheneri, barmani te întâmpină zâmbitori și cu chef de viață, iar în fiecare seară a săptămânii te poți simți bine la unul dintre spectacolele sau concertele cu muzică live oferite de Berăria H publicului doritor de distracție. Anual, peste 600.000 de petrecăreți pășesc pragul berăriei, știind că distracția le este garantată.
Tu la ce concert ai fost în Berăria H?

Kiseleff 32, București
www.berariah.ro
Facebook, Instagram: @berariah

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *