Povestea PAUL a început acum 130 de ani, când o familie de agricultori din Croix, un orășel din nordul Franței, deschidea o mică brutărie pentru a le oferi locuitorilor pâine proaspătă zilnic.

Brutăriile PAUL transmit şi astăzi acelaşi art de vivre în cele 762 de brutării prezente în 46 de țări.

În România, de peste 10 ani, PAUL este un loc emblematic pentru momente boeme, cu aromă de cafea și prăjituri delicioase. Indiferent că vin să savureze produse de Patisserie și Viennoiserie sau să socializeze cu cei dragi, clienții se bucură de atmosfera pariziană care transformă fiecare moment într-un răsfăț al gusturilor și simțurilor.

Bistro – o locație inedită pentru a lua masa în oraș
Pentru clienții care vor să servească un mic dejun delicios, prânzul sau cina, PAUL îi aşteaptă la cel mai nou restaurant de tip bistro, deschis în Agora Floreasca. Aici, atmosfera elegantă se îmbină cu parfumul boem al străduțelor pariziene, într-o simfonie de arome și gusturi. Bistro este un concept inedit care le oferă românilor o experiență autentic franțuzească, un loc unde pot descoperi un meniu sofisticat cu preparate à la française, de la Hambourgeois au Foie Gras, Confit de Canard, Cabillaud Royal de Méditerranée, la tradiţionalele deserturi atent pregătite.

Lanțul de brutării PAUL este prezent în România, în București, Constanța, Cluj-Napoca și Ploiești, dar și prin serviciille de catering în București și Cluj, și Candy Bar, care poate fi comandat în București și Constanța.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *