Veşti bune pentru iubitorii de parfumuri arăbeşti şi produse cosmetice! Conceptul my Geisha by Denisa Tănase revine şi anul acesta la cea de-a XXV-a ediţie a târgului Cosmetics Beauty Hair 2019, în perioada 26-29 septembrie 2019, în Pavilionul B2 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

Iubitorii de esenţe orientale persistente şi produse coreene de skincare vor putea testa şi cumpăra produsele my Geisha şi Shangpree în perioada 26-29 septembrie 2019, Pavilionul B2, stand 19A.

my Geisha s-a bucurat de un real succes în cadrul evenimentului Cosmetics Beauty Hair de anul trecut, unde a strâns peste 2.000 de oameni în fiecare zi în jurul standului, pentru a încerca şi achiziţiona produsele.

Nici de această dată evenimentul nu se anunţă a fi mai prejos şi promite experienţe parfumate, arome noi, cele mai noi tendinţe internaţionale de produse skincare iar cei care nu ştiu ce produse li se potrivesc, vor fi îndrumaţi de către Denisa Tănase.

În plus, afaceriştii şi viitorii afacerişti ce îşi doresc un business la cheie, pot beneficia de o ofertă specială pentru franciza my Geisha, valabilă doar pe perioadă târgului de săptămâna aceasta.

my Geisha este un concept de parfumerie orientală, care a luat amploare în România încă de la lansare datorită aromelor puternice şi persistente, în mai multe variante de formulă şi prezentare. De asemenea, este singurul loc din România unde se pot achiziţiona produsele coreene Shangpree, cunoscute la nivel mondial.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *