Musette prezintă colecția Primăvară-Vară 2019 inspirată de estetica creației lui Botticelli, unde subtilitatea, grația, misterul și emoția sunt elemente definitorii. Întoarcerea la emoție într-o lume uber-tehnologizată a fost cea mai mare provocare pentru directorul artistic al casei, Cristina Bâtlan.
”Trăim într-o lume condusă de informație, o lume tehnologică, o lume a inovației, o lume a ecranelor și riscăm să uităm că asta nu este totul. Existența noastră înseamnă mai mult decât să ne lăsăm conduși de date de piață, trenduri, prognoze și estimări. Noi vrem să exploatăm procesorul nostru intern, Emoția – o sursă unică, infinită.”

Lumină. Culoare. Sunet. Mișcare. Trăire. Infinit. Emoție

Iată cuvintele care definesc colecția Primăvară-Vară Musette 2019, lansată într-un spectaculos decor outdoor, special creat pe esplanada Băneasa Shopping City, într-un show care a reușit să contopească două lumi: lumea digitală și lumea emoției.
Musette s-a remarcat încă de la început prin arta construirii unei identități stilistice și prin capacitatea de a balansa raportul între știință și modernitate.
Colecția actuală este extrem de feminină, o combinatie de elemente romantice minimaliste cu piese de inspirație medievală și note glam, exotice, cu accente de budoir. Versatilitatea, simplitatea, durabilitate și aspectul practic sunt elementele care definesc fiecare piesă a colecției. Extremele minim – maxim și multitudinea de elemente dramatice domină colecția pentru care cea mai importantă trasătură este feminitatea. Piesele Musette țin pasul cu viața trepidantă și ritmul alert al vieții cotidiene: tălpile sunt ergonomice, pielea este chrom free biodegradabilă, iar accesoriile îndeamnă la mișcare.
”Viitorul înseamnă sentimente. Viitorul înseamnă timp pentru momente, nu momente de… timp. Avem nevoie să fim împreună nu numai online, ne dorim să ne întâlnim offline. De aceea am creat pentru lansarea acestei colecții un spațiu perfect, aproape ireal, în care toate simțurile îți sunt provocate, un spațiu în care prezența fizică înseamna vibe”, spune Cristina Bâtlan, Director Artistic Musette.

2019 este anul accesoriilor, unde gențile, pantofii, cerceii, colierele, brățările, bentițele și clamele pentru păr joacă rolul principal în definirea unei ținute.
Proporțiile se schimbă, iar acestă tendință este cel mai bine reprezentată de accesorii precum sacul mini și eșarfele mini. Accesoriile pentru păr sunt un must-have, iar posibilitățile de a le include în ținuta cotidiană sunt nelimitate. Pantofii sport ai acestui sezon pot fi definiți drept niște ”structuri hibride” inspirate de stilul anilor 1990-2000 căruia i se adaugă elemente contemporane, pentru o combinație perfectă între modă și confort.
În exclusivitate, în magazinul Musette din Băneasa Shopping City, există două colecții capsulă inedite, de accesorii și de pantofi sport. De asemenea, în perioada 11-14 aprilie, în același magazin, gențile achiziționate pot fi pictate manual pe loc, cu mesaje personalizate, de artista Diana Tudose.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *