MARIO tailoring va prezinta noua colectie masculina ready-to-wear denumita VIRUM, luni, 23 septembrie, de la orele 19:30 la Victoria Hub (Calea Victoriei 210).

Motivul colectiei este nobletea, de unde vine si “VIRUM”, cuvant latin ce se traduce “gentleman”. Prin aceasta colectie dorim sa aratam faptul ca eleganta este versatila.
Colectia are mai multe ipostaze, fiind o calatorie de la costum la blug, de la vesta la trening, simbolizand faptul ca un lucru poate sa aiba mai multe intelesuri, si anume eleganta sa prinda diverse forme.

Fondata in 1993, firma Mario a devenit in scurt timp un brand bine cunoscut, iar acum lanseaza o noua linie, dedicata barbatilor.
Barbatul Mario este unul atent la detalii, dornic sa fie remarcat prin stilul sau vestimentar, unul indraznet. El vrea sa iasa din zona lui de confort prin prezenta culorilor si calitatea tesaturilor.

VIRUM e despre tine, barbatul care are incredere in el indiferent de imprejurare.

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:
contact@mario.ro
(+40) 735 896 633 – Sava Ionut Daniel
Follow Us @MarioTailoring
#Mario #Mariotailoring

SPECIAL CONTRIBUTORS
Victoria Hub
Modelling Agency: Rue des Modeles
Photography: Florian Gîndilă / Cosma Alexandru
Soundtrack: Cosmin
Paulina Buldumea Make-up School
Hair: Barbierii
DeCorina Hats – Millinery
Glasses: Videt
Nedelcu Marian Shoes
The Urban Ties

SPECIAL THANKS
Beauty One / Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala / Beautik Haute Parfumerie / Crama Rotenberg / Garajul Francez / Ace Custom / Alloch Abdull / #RedBull / vitamin aqua /

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *