În prezența extraordinară a lui Alexander Vreeland, parfumurile rafinate ale casei Diana Vreeland se lansează oficial în România marți, 18 septembrie 2018, fiind distribuite în exclusivitate în parfumeriile Elysée.

Într-o lume în care moda și luxul au devenit parte integrată a vieții fiecăruia dintre noi, moștenirea dăruită de Diana Vreeland se adresează iubitorilor de frumusețe de pretutindeni. Statusul său iconic și profunda influență avută asupra modei secolului 20 conferă legitimitate unei linii de parfumuri ce-i poartă numele.
“Trebuie să ai stil. Te ajută să te trezești dimineața. E un mod de viață. Fără stil, ești un nimeni…” spunea Diana Vreeland într-una dintre celebrele și memorabilele sale replici. Iar ea a fost cu adevărat, așa cum i se și spunea, Împărăteasa Modei.

În calitate de editoare, curator, scriitoare și nu în ultimul rând… femeie, Diana Vreeland a schimbat toate regulile lăsând în urma ei, o lume remodelată plină de eleganță, stil si frumusețe. În cei 26 de ani în care a fost fashion editor al revistei Harper’s Bazaar și în cei nouă ani în care a deținut poziția de redactor-șef al Vogue, a avut realizări absolut impresionante și o reputație de neegalat. Transforma tot ceea ce atingea. Perioada de 16 ani în care a activat la Costume Institute din cadrul Muzeului Metropolitan de Artă din New York a dus la ridicarea modei la rang de artă.

“Sunt mereu uimit de forța pe care spiritul bunicii mele o avea în a-i îmboldi pe oameni către fapte mari”, a declarat Alexander Vreeland, artist cu o viziune cuprinzătoare, dar și manager cu vastă experiență în industria de lux. Alexander Vreeland a lucrat mai întâi cu Ralph Lauren și Giorgio Armani, iar din 2009 a devenit președinte al Dianei Vreeland Estate, companie ce a readus în conștiința publică renumele și realizările inegalabilei sale bunici, prin cărți, filme, expoziții și acum prin parfumuri. “Parfumurile noastre nu se adresează decât acelui segment de clienți aflat în căutarea rafinamentului autentic și adevaratei nișe în parfumeria de artă. Parfumieri celebri precum Carlos Benaim, Pascal Gaurin, Yves Cassar, Celine Barrel au reușit să imprime liniei de parfumuri Diana Vreeland caracterul deosebit de puternic al bunicii mele, într-un cadru modern și sofisticat”, a declarat Alexander Vreeland.

Fiecare parfum din colecție combină cele mai scumpe și mai nobile ingrediente, dar și cea mai înaltă măiestrie, formând o gamă ce evocă deopotrivă delicatețe și intensitate. Numele fiecărui parfum a fost creat pe baza citatelor Dianei Vreeland, purtând, astfel, în el, o întreagă poveste care sporește și mai mult misterul, eleganța și noblețea unor creații olfactive cu adevărat unice.
Devastatingly Chic, Smashingly Brilliant, Simply Divine, Full Gallop, Wildly Attractive, Vivaciously Bold, Outrageously Vibrant, Perfectly Marvelous, Extravagance Russe, Absolutely Vital, Staggeringly Beautiful sunt parfumurile-poveste ale casei Diana Vreeland care pot fi găsite de acum și în România, exclusiv la Elysée.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *