Va invitam sa ne insotiti la a XI-a editie #TheDandyRun, Tweed Edition, sambata 28 septembrie 2019, incepand cu orele 14:00 la Victoria Hub ( Calea Victoriei 210) deoarece vom pedala cu stil in jurul Bucurestiului in cele mai cool outfituri!

The Dandy Run este o plimbare urbana cu bicicleta, dar atentie…Este o plimbare in stil! Luam cu asalt bulevardele Bucurestiului in cele mai prezentabile costume & fuste de cycling si pedalam printre atractiile iconice ale capitalei.

Incepand cu orele 14:00, ne vom intalni la Victoria Hub unde ii vom astepta pe toti participantii la parada, timp de o ora, iar de la orele 15:00 vom incepe sa pedalam catre Casa Poporului la Wine and Street Food Festival, unde vom degusta un pahar de prosecco de la Prosecco Van si vom servi un I, Bubble Waffle

Traseul este urmatorul: Calea Victoriei – Bdv. Regina Elisabeta- Parcul Izvor- Casa Poporului.

Se cere imbracaminte adecvata. Costume din tweed, pantaloni trei sferturi, papioane si berete, le incurajam pe toate. Dati tot ce aveti mai bun pentru inaltele distinctii care vor fi acordate pentru “Cel mai bine imbracat domn” si “Cel mai bine imbracata doamna”.

Sugestii vestimentare: pantaloni de golf, jachete sau veste albe, pantofi, bluze vintage cu imprimeuri, camasi, fuste de cycling, cravate sau esarfe din matase.
Stergeti-va praful de pe velociped sau bicicleta cu aer retro, vom da premiu pentru cea mai frumoasa bicicleta vintage!

Dress Code: Wear Tweed

Donatie Recomandata: 30 lei ( include intrarea la #WineAndStreetFoodFestival, un pahar de prosecco si un #IBubbleWaffle )

Parteneri: Victoria Hub / Wine and Street Food Festival / I, Bubble Waffle / Beauty One / MARIO tailoring / Prosecco Van / vitamin aqua

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:
evenimente.stup@gmail.com
(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *