De ce arome sunt legate primele tale amintiri?

Primele arome de care îmi aduc aminte sunt laptele și mătasea. Laptele a fost prima aromă cu care am intrat în contact când eram foarte mic.

Ne poți spune câte ceva despre Cheeky Smile de la Jusbox și elementele sale definitorii?

În primul rând noi avem mai multe linii de produs și Cheeky Smile face parte din linia ce are legătură cu sfârșitul anilor 80 și mișcarea punk. O mișcare ce a pornit în Londra dar s-a răspândit în toată Europa. În acea eră totul avea note “florale” sau “sintetice”, de la hainele înflorate la muzica sintetică iar noi am încercat să recreem atmosfera din acea vreme prin acest parfum. Am folosit arome florale pentru prospețime și substituenți sintetici pentru un parfum de durată.

La câte parfumuri este posibil să lucrezi concomitent?

De obicei mă apuc de un parfum și îl duc până la capăt. În trecut am lansat și câte 2 parfumuri concomitent dar asta pentru că am lucrat foarte mult la ele. Crearea unui parfum este un proces complex și încercăm să ne concentrăm pe câte un parfum ca să ne iasă ce dorim.

Dacă ar fi să creezi un parfum pentru o mare personalitate din istorie, care ar fi aceasta?

Ar fi interesant să fac un parfum pentru Mahatma Gandhi, o personalitate care inspiră mulți oameni pe glob și ar fi atractiv să ii redau istoria intr-un parfum.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *