Ce este surprinzător în acest parfum Liquides Imaginaires?

Acesta este un parfum social, este un parfum care iti da senzatia de miraj. Este inspirat de oaza, care te face sa pierzi notiunea simturilor, la fel ca in desert. Te duce cu gandul la cele 1001 de nopti.

Ce fel de ingrediente contine?

Este o colectie de arome, bergamota din plin, mandarina, ceea ce ofera un echilibru dar confera si volum. Isi face locul in gama parfumurilor dulci dar este si foarte cald si deasemenea comercial.

Este un parfum unisex?

Cred ca putem spune ca este un parfum unisex. Nu facem si parfumuri pentru doamne iar acesta este un parfum destul de dulce, deci poate fi folosit de ambele sexe.

Care sunt, in opinia ta, cei mai buni pasi de urmat in vederea alegerii parfumului ideal?

In primul rand trebuie sa selectezi un parfum in acelasi mod in care alegi o carte: trebuie sa investesti timp, sa analizezi, sa consulti internetul si sa incerci. Este foarte usor sa fii pacalit de tot ceea ce reprezinta marketing-ul si apoi vei fi dezamagit. Asa ca trebuie multa analiza si noi speram sa gasim calea, cu parfumul Imaginaires, catre clientii nostri optimi astfel incat sa fie o potrivire perfecta.

Exista vreo legatura intre stilul tau vestimetar si parfumul pe care il alegi?

Cred ca exista o legatura stransa intre ceea ce suntem si ceea ce vrem sa exprimam. Philipe este mai pasional decat mine deci a avut mai multa influenta in aceasta zona.

Exista vreo personalitate, din punct de vedere istoric vorbind, pentru care ti-ar placea sa creezi un parfum?

Cu siguranta. Noi suntem foarte exigenti cu noi insine si nu vrem sa folosim parfumurile noastre doar ca pe un obiect comercial. Si avem foarte multi artisti care ne sunt apropiati, in special scriitori. Iar acest parfum are legatura cu cel mai bun scriitor francez in viaza, Mathias Enard care a avut placerea sa scrie o nuvela inspirata de acest parfum. Si impartasim aceeasi viziune cu o multitudine de scriitori, fotografi dar si alti artisti.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *