1.Când aţi creat primul parfum şi cum aţi devenit brand-ul BDK PARFUMS ?

Cand eram pe punctul de a lansa brandul, nu aveam prea multe idei sau un concept. Eram inspirat de parfumurile franceze pe care am dorit sa le transpun intr-o metoda noua si moderna. Iar pentru ca numele meu este David Benedek si in aceasta piata de nisa nu exista multe branduri formate numai din 3 litere, asa am ales BDK. Iar prima creatie a fost pentru barbati si a fost inspirata de tatal meu chiar din Romania: mancarea este foarte buna (rade). Imi amintesc multitudinea de gradini pline de flori, nu neaparat organizate insa cu un aspec frumos si asta m-a inspirat in crearea primului parfum.

2.Ce vă inspiră si cât de exigent sunteţi legat de creaţiile pe care le realizaţi?

In general ma las dus de val atunci cand creez insa sunt foarte atent la ingredientele de baza. In general imi urmez sentimentele. De exemplu unul dintre parfumuri l-am creat cu gandul la perioada petrecuta in Paris cand eram mereu pe strazi si ma simteam foarte liber.

3. Cum este femeia care poarta parfumul BDK?

Cred ca cel mai important este ca femeii care poarta parfumurile noastre sa nu ii fie teama sa incerce ceva diferit. Chiar daca cei din jur vor remarca acest lucru, femeia trebuie sa fie increzatoare si puternica. Parfumurile pe care le creez pot fi folosite in egala masura de femei si barbati. Sunt parfumuri unisex care se bazeaza pe arome florale.

4. Daca ar fi sa descrieti in cateva cuvinte parfumurile BDK, care ar fi acestea?

Autentic ar fi primul cuvant. Un mix reusit. Deasemenea frantuzesc, datorita originilor mele. Si deasemenea libertatea de exprimare pentru ca nu imi place sa urmez anumite reguli cand vreau sa transmit un mesaj, ceea ce este important pentru mine.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *