1. Ce v-a determinat sa deschideti un salon destinat doar barbatilor ?

Barbatul 2018 a “imprumutat” foarte multe din comportamentul femeilor, iar saloanele existente s-au adaptat acestor cerinte.
Fiind clienti fideli ai barbershop-urilor nu ne-am mai regasit in aceasta noua atmosfera si ne-am dorit un loc 100% masculin si cu un dialog/comportament masculin.

2. Cu ce se diferentiaza MEN’S Studio Dorobanți fata de alte Barber Shop-uri din oras?

Prin atmosfera, prin faptul ca la noi tunsul este de 1 ora, prin specilizarea internationala a barbierului, prin stilul de tuns natural.

3. Sunt pretentiosi barbatii cand vin la barber shop pentru diferite servicii?

Noi oferim ceea ce orice barbat isi doreste – sa se aseze pe scaun, sa aiba incredere in barbier si sa plece asa cum si-a imaginat. Nimic special, deci, din punctul nostru de vedere sunt “pretentii” normale.

4. De cativa ani se poarta barba. Majoritatea barbatilor isi doresc sa aiba barba. Ce ii sfatuiti ? Este barba pentru oricine?

Sa faca ceea ce simt. Barba este ceva natural pentru un barbat, deci oricine poate purta barba, daca are:)

5. Ce planuri de viitor aveti pentru MEN’S Studio Dorobanți? Exista posibilitatea sa deschideti mai multe locatii in Bucuresti?

MEN’S isi doreste sa duca sau sa readuca ora petrecuta de barbati la frizer acolo unde ii este locul. O ora pur masculina! Cat timp exista barbati care cred in valorile noastre atunci MEN’S va deschide locatii pentru toti.

6. Un citat sau un motto care reprezinta MEN’S Studio Dorobanți?

The Man To Be si The Next Level In Barbering.
https://www.facebook.com/MensStudioDorobanti/

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *