Un interviu despre CALAPOD… Un brand de pantofi si camasi custom made, produse unice special create pentru fiecare client in parte. Subsemnatul Sava Ionut, purtator si un admirator CALAPOD.

1. Cum ati construit Calapod ?

Fiind foarte pasionati de stilul vestimentar si avand experienta pe piata de made to measure am decis ca pasiunea noastra sa devina un stil de viata ba chiar un business.

2.Ce are Calapod diferit ? Ce este de bonton in acest brand ?

Pe langa produsele pe care le creem fiecarui client in parte, consideram ca cel mai important aspect al nostru este faptul ca incercam sa educam barbatul modern in materie de stil, astfel fiecare client care ne calca pragul beneficiaza de consultanta specializata.

3.Poti sa ai cel mai hype outfit, daca pantofii sunt urati…Cat de importanti sunt pantofii pentru o tinuta?

Pantofii sunt cei mai importanti pentru orice tinuta, putem spune ca pantofii sunt cel mai important accesoriu, pot salva sau pot distruge o tinuta daca nu sunt atent alesi.

4.Calapod, de ce tocmai acest nume ?

Am ales aceasta denumire din mai multe motive, in primul rand pentru ca denumeste exact forma si volumul unui pantof .
Un alt motiv este CALUL , care ne reprezinta ca simbol, cai au picioarele sensibile dar in acelasi timp sunt puternici si deosebiti.

5.Cine creeaza noile modele ale pantofilor Calapod ?

Fiecare model de pantof este creat impreuna cu clientul in clipa in care vine la noi in showroom, in functie de stilul sau, de atitudine si personalitate.
Colectiile basic de sezon sunt create de noi dar desenate de Robert Ciobanu care este foarte talentat si pasionat de arta si arhitectura, fiind olimpic in trecut.

6.Cum va apar ideile si care sunt elementele de inspiratie ?

Inainte de fiecare colectie ne documentam si incercam sa aflam lucruri interesante, elemente de inspiratie putem gasi in orice insa cea mai buna este povestea fiecarui client.

7.Cat dureaza procesul de realizare pana cand pantofii ajung la client?

Procesul de realizare dureaza trei saptamani, pantofii sunt lucrati manual.

8. Moto-ul Calapod ?

Un proverb romanesc spune “Vointa inimii da aripi picioarelor” noi suntem de parere ca vointa inimii da aripi picioarelor incaltate cu o pereche de pantofi Calapod si te poarta exact acolo unde iti doresti cu eleganta si stil.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *