Sâmbătă, 13 octombrie 2018, a avut loc Ziua Internațională a Costumului, motiv pentru care au celebrat la magazinul Boggi Milano din mall Băneasa Shopping City peste 30 de gentlemeni. Aceștia au descoperit colecția Boggi Milano toamnă/iarnă 2018-19, inspirată din stilul de zi cu zi al unui bărbat contemporan, sofisticat, care își dorește să aibă o înfățișare relaxată, dar în același timp potrivită pentru provocările unui business man.

Ziua Internațională a Costumului a apărut datorită unei expresii des folosită de personajul Barney Stinson interpretat de Neil Patrick Harris în serialul “How I meet your mother”. Fanii s-au folosit de expresia lui Barney: “Suit Up” și au creat Ziua Internațională a Costumului.

O zi în care bărbații din toată lumea poartă costum, fie că merg la facultate, la muncă sau la un eveniment. De ce să porți costum? Pentru că înglobează esența masculinității. Pentru că femeile poartă rochie, iar bărbații poartă costum. Pentru că ești un bărbat puternic, ce nu poartă numai chinos și tricou.

#InternationalSuitUpDay #BoggiMilano
Pentru mai multe fotografii: https://www.facebook.com/pg/Sava-Ionut-1967230326928874/photos/?tab=album&album_id=2124643837854188&__tn__=-U-R

Despre Boggi Milano
Din 1939, Boggi Milano reprezintă o expresie a excelenței italiene care vizează bărbatul contemporan și cosmopolit. Cu peste 140 de magazine în 30 de țări din întreaga lume, cel mai mare retailer de haine pentru bărbați este recunoscut pentru stilul inconfundabil, croiala serioasă, dar rafinată, materialele de cea mai bună calitate și finisajele de înaltă clasă. În colecțiile Boggi Milano, eleganța atemporală a liniei Formale este susținută de aspectul mai casual al liniei 39, făcând clientul Boggi să se simtă confortabil în orice situație. Stil, calitate și experiență de shopping: pilonii principali care transcend timpul.

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:
evenimente.stup@gmail.com
(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *