După seria de evenimente organizate în București în ultimele luni alături de și pentru instagrammerii români, a venit și momentul unei altfel de întâlniri: un Instafestival dedicat ție și comunității tale.

Ați fost dornici să participați în număr mare la Instameeturi-le organizate până acum, iar Instafestivalul este o ocazie să ne adunăm din nou și să arătam ce comunitate mare și frumoasă suntem. Acesta va începe în inima Capitalei, pentru ca apoi să continue la complexul rezidențial Dumbrava Vlăsiei, o locație situată chiar în inima pădurii, care propune un alt stil de viață și relaxare.

Peste 20 de brand-uri românești și internaționale, dar și artiști locali vor crea, timp de o zi, până la apus, atmosfera de festival pe care tu o vei surprinde în propriul tău stil. All you have to do is: Create! Create! Create!

Program Instafestival – 21 Aprilie*

12:00 – Meeting point: Starbucks Reserve Lipscani
Degustare cafea, primire brățări
13:00 – Instawalk: Starbucks Reserve Lipscani – Calea Victoriei
14:00 – Instafestival la Dumbrava Vlăsiei
#instafood #instafun #instalife #instadrinks #instatravel #instafashion #instamusic #instanature #instadesign #instaarchitecture #instafriends

Amfiteatru Music Area:
• Giulia (acustic)
• Jean F. Gavrilă (acustic)
• Delia Rus (acustic)
• Gabriel DT – djset

Participarea se face în mod absolut gratuit, dar numai în urma confirmarii primite pe mail.

Din motive logistice, numărul înscrierilor este limitat la 200.

Accesul la Instafestival se face în urma confirmării primite pe e-mail după efectuarea înscrierii și doar în baza brațării primite de la echipa de organizare.

Opțiunea de transport la Dumbrava Vlăsiei cu autocarul va fi disponibilă într-un număr limitat de locuri, de aceea te rugăm să optezi pentru ea numai și numai în cazul în care acesta este singurul tău mod de a putea participa. De asemenea, te încurajăm să optimizezi pe cât posibil locurile pe care le ai disponibile în mașina personală, locurile de parcare în Dumbrava Vlăsiei fiind limitate la 80.

Au făcut posibil ca acest eveniment să existe, susțin și cred în comunitatea creatorilor de conținut de pe Instagram:

Sponsor principal: Kaufland Romania

Sponsor: Olympus Romania
Parteneri: Dumbrava Vlăsiei, X Event Romania, Amway România, Starbucks Reserve Clover Lipscani, Blossom – Floral Design, Donutino, The Slice, Touching ART Cocktail, Bucharest In Art, BonBons by Monica Radulescu, Skullcandy Romania, Dji Romania, Visit Oradea, Limonada lui Iulian, L’arte Del Gusto, Tudor. Personal Tailor, AQUA Carpatica, Benefit Cosmetics, Lemnia, Lelograms, Editura Trei, Univrse.

Parteneri PR: PiArt Vision, Fabrica de PR

Parteneri media: A List Magazine, Biz, NOIZZ.ro, AGERPRES, GLAMOUR Romania, It’s Showtime Media Production

Urmărește paginile de Instagram ale sponsorilor și partenerilor pentru suprize pe durata Instafestivalului și nu uita folosești tag-urile acestora în postări și în stories. Enjoy, creators!

Mulțumesc pentru sprijin: Dan Posea, Iulia Ionescu, Lucian Popescu, Andreea Dan, Mihaela Sava, Radu Nita
Visual by: Ana Maria Buidan

#creatorswillcreate
@adrian.dan.ro

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *