Huawei a lansat oficial în România primul smartphone cu sistem triple camera Leica din lume, Huawei P20 Pro.

În afara acestui model, compania a mai lansat și modelul Huawei P20, ambele fiind disponibile la vânzare în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă, în cea a magazinelor online, precum și în cea a lanțurilor de magazine de electronice.

Seria Huawei P20 își propune să îi provoace pe utilizatori să vadă și să experimenteze mai mult, datorită tehnologiilor revoluționare integrate.

Astfel, Huawei P20 Pro integrează primul procesor pentru smartphone-uri din lume cu Inteligență Artificială, Kirin 970, și sistemul triple camera Leica, cu tehnologii AI, precum AI Object Recognition, și 5X Hybrid Zoom, iar noul Huawei P20 integrează același tip de procesor și un nou sistem dual-camera.

Lansarea noilor smartphone-uri din seria Huawei P20 a avut parte de un eveniment exclusivist, în cadrul căruia jurnaliști, bloggeri și endorserii brand-ului au avut ocazia de a testa, în diferite scenarii, performanțele noilor modele. Mai mult, conceptul evenimentului a fost inspirat de campania de promovare a seriei, care o are ca protagonistă pe frumoasa actriță Gal Gadot:

Preț și disponibilitate locală

Noile modele sunt disponibile pe plan local, după cum urmează:

  • Huawei P20 Pro este disponibil în oferta operatorilor și în magazinele de retail, la un preț recomandat de 3899 RON, în variantele de culoare Black, Twilight și Midnight Blue, din 17 aprilie;
  • Huawei P20 este disponibil în oferta magazinelor de retail și a operatorilor de telefonie mobilă, la un preț recomandat de 2999 RON, în variantele de culoare Black, Pink Gold și Midnight Blue, din 5 aprilie.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *