Data de 22 martie 2018 a marcat evenimentul de lansare a colecției de Primăvară-Vară 2018 semnată Gnana Studio, la TOT, spațiu ce s-a transformat pentru câteva ore în Gnana Park. Un număr de aproximativ 200 spirite reflexive s-au adunat la ceas de seară pentru a celebra comuniunea dintre individ, natură și imaginația creatoare.

Gnana Studio a continuat firul epic al unei povești care vorbește despre sustenabilitate, atât în modă, cât și adoptat drept mode de vivre, în cadrul noii colecții dedicate sezonului de primăvară-vară. Materiale diafane ce îmbracă trupuri aflate în căutarea eternului naturii, volane care se pierd în adieri de vânt, se juxtapun nuanțelor inspirate din jocul de culori al pământului. În răstimp, țesăturile imprimate manual completează tabloul conceptual sub egida căruia a fost croită, atât simbolic, cât și fizic, colecția: „Flight for Free Flowers.” Hainele au fost, așadar, eliberate din zona strictului estetic, fiind proiectate într-un univers guvernat de creații etice, concepute din materiale naturale, eco sau reciclate.

Peisajul industrial înglobat de locația aleasă, TOT, s-a contopit cu elemente ce aduceau aminte de natură pentru a da viață armoniei universale, totul pentru a avea acces la câteva din valorile definitorii ce se află la baza brandului Gnana Studio: naturalețe, versatilitate și meșteșug. Pentru ca atmosfera să fie cu adevărat desăvârșită, au contribuit manifestația muzicală a lui Derek Vhs și vitalitatea aromelor conținute de licorile celor de la Touching Art Cocktails. Evenimentul a rezultat, astfel, într-un melanj de bună dispoziție, socializare și un prim contact cu ceea ce va da viață brandului Gnana în perioada de primăvară-vară 2018.

Despre Gnana Studio

Gnana Studio este un brand bazat în București, lansat de Floriana Sandu, din pasiunea pentru natură, frumusețe și spirit liber. Caracteristice fiind contrastul dintre naturalețe, simplitate și meșteșug, Gnana aduce un design versatil și conceptual cu tăieturi simple, completate de utilizarea materialelor naturale.

Produsele noastre sunt cruelty-free și posedă standarde ridicate de calitate, materiale și execuție. Teșăturile de bumbac sunt realizate local cu cea mai nouă tehnologie Air Soft. Această implementare modernă a tehnicilor de țesut arhaice face posibilă menținerea rezistenței și a proprietăților naturale ale fibrei neafectate care susțin longevitatea fiecărui articol de îmbrăcăminte.

Accentul se pune întotdeauna pe detalii și artizanat, toate produsele fiind fabricate în atelierul nostru local, în timp ce resturile de materiale sunt colectate și reciclate.

Contact
Floriana Sandu
0729 840 466
Splaiul Unirii, nr. 160, București, România

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *