Reţeaua de centre de estetică & wellness Fit4You a organizat joi, 13 februarie, evenimentul monden de excepţie Fit4You VIP Party 2020, ce a avut loc în cunoscuta locaţie Le Château – Castelul din inima Bucureştiului.

Petrecerea a avut ca obiectiv principal celebrarea fuziunii dintre Fit4You şi Centrul Fericirii sub numele de Fit4You Clinique.
La eveniment au fost prezente peste 200 de persoane care s-au bucurat de momente artistice antrenante, muzică bună şi preparate sănătoase de la Fit4You Delivery.

De la începutul anului 2020, centrele Fit4You şi Centrul Fericirii s-au unit într-un concept unic, astfel ca publicul să poată beneficia de acum de tot ce înseamnă performanţă şi excelenţă la un loc.
Binecunoscuta reţea oferă astăzi servicii complete de remodelare corporală, estetică medicală, alimentaţie, recuperare medicală, detoxifiere şi terapii pentru stimulare mentală.

Fit4You este un întreg concept.
Avem grijă atât de aspectele exterioare, prin proceduri de ultimă generaţie şi tratamente corporale sau faciale, cât şi de cele interioare, prin mişcare, asigurarea unei alimentaţii corecte, coaching şi psihoterapie.
Acum avem peste 50 de servicii din care clienţii şi viitorii clienţi pot alege, în funcţie de nevoi şi obiective.
De aceea am dorit să marcăm această reuşită printr-un eveniment poate neobişnuit pentru o clinică, dar care merită o aniversare în adevăratul sens al cuvântului.

Mi-am dorit ca românii să aibă un loc unde pot veni pentru a obţine tot suportul şi modalităţile pentru a avea mai multă încredere în ei sau pur şi simplu pentru o stare de bine accentuată.
Am invitat şi mă bucur că ne-au onorat cu prezenţa persoane dragi brandului şi conceptului nostru în această locaţie minunată care îţi inspiră cu adevărat regalitate şi eleganţă – Le Chateau”, a declarat Mircea Brânzei, proprietarul reţelei Fit4You Clinique.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *