Numeroși designeri, arhitecți și artiști plastici, alături de diplomați, cunoscuți oameni de afaceri, vedete din zona showbiz-ului și media au fost prezenţi pe data de 27 septembrie la evenimentul festiv de relansare a brandului EXOTIQUE şi de aniversare a 15 ani de existenţă pe piaţa românească.

Alteța Sa Regală Principesa Maria a României şi Domnul Andrew Popper, Şeful Casei Regale a României au fost invitatii de onoare, alaturi de inalti diplomati, Domnul Ambasador Emil Vasiliu, Domnul Consul onorific George Savuica, precum si reputati profesori universitari, medici, avocati, regizori, sculptori, pictori si actori.
Printre participanți s-au numărat de asemenea: Doinița Oancea, Sorin Mihailescu, Dorin Butaru, Csilla Negoita, Ligia Pop, Simona Stoicescu, Diana Dumitrescu, Alin Gălățescu, Cristian și Manuela Țânțăreanu, Ozana Barabancea, Mihaela Geoană, Dragoș Galgoțiu, Lorina Seres, Olga Croitoru, Adriana Antoni, Anca Țurcașiu, Rita Mureșan, Hamid Nikola Katrib, Rodica si Fabrizio Benintendi, reprezentanți ai Pascal Delmotte Interior Design Agency, Gavia Concept, reprezentanți ai Clinicilor Regina Maria, reprezentanți ai Furnizorilor Casei Regale.

Acest eveniment a marcat o nouă etapă în evoluția bradului EXOTIQUE și a subliniat modul perfect în care acesta se completează cu arta contemporană. EXOTIQUE propune un design interior atipic, artistic, un lifestyle sofisticat, dar în același timp natural, elegant.
La eveniment a fost prezentată o vibrantă expoziție de pictură și sculptură in care au expus lucrarile artiști Arthalle, respectiv: Denis Simion, Catalin Geana, Iulian Cristea, Adrian Calin, Aurel Bulacu, Eugen Raportoru, Mihai Glodeanu, Adrian Rizescu, Dragos Bojin, Marina Aristotel, Andrei Tudoran, Ruxandra Tudoran, Bogdan Andronic, Matei Serban Sandu, Razvan Nastase, Augustin Razvan Radu, Dan St Andrei, Daniel Rosca, Adrian Dica, Hamid Nikola Katrib, Dragos Popescu.

Evenimentul s-a desfăşurat în ambianţa excepţională oferită de stilul industrial al vechilor hale de producţie, care însă au fost renovate şi îmbrăcate în straie de sărbătoare. O iluminaţie feerică a însoţit petrecerea care a durat până în zorii zilei şi care a fost presărată cu evenimente artistice mult gustate de invitaţi.

Puşa Hack, fondatorul EXOTIQUE, a prezentat în continuare oferta hub-ului de design EXOTIQUE pentru designeri, arhitecţi, dezvoltatori, precum şi pentru cei care doresc să îşi amenajeze şi personalizeze locuinţa într-un stil exotic urban.

Piesele de mobilier din lemn masiv realizate manual, de origine asiatică, pentru care centrul de interes s-a mutat – în afară de India – şi pe Thailanda şi Indonezia, au stat, ca de obicei, în centrul atenţiei. Noutatea constă în faptul că acum aceste piese au fost reinterpretate de către furnizori şi aduse spre un stil contemporan, putând fi încadrate şi într-un decor ambiental in stil industrial, ca exemplu fiind date blaturile din lemn combinate cu cadre şi suporturi metalice.

O ofertă bogată constă în piese de provenienţă asiatică (India), din piele, lucrate insa in stil aristrocratic colonial: birouri, comode sau fotolii din piele, cu mânere specifice şi având forme de cufere sau geamantane, precum şi fotolii sau o canapele din piele în stilul britanic Chesterfield, care se menţin în continuare în tendinţe.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *