Prezentam The RE(Collection), realizata partial din sticle de plastic

Toamna aceasta, doua branduri iconice, Coca-Cola si Diesel, si-au unit fortele pentru a crea The (Re)Collection: o colectie capsula edgy realizata cu maiestrie, care incorporeaza material reciclate. Aceasta colaborare are drept scop cresterea constientizarii asupra valorii reciclarii prin toate piesele realizate cu teasaturi din PET reciclat.

In Romania, colectia a fost prezentata in cadrul evenimentului dedicat de la Bucuresti, in Diesel Store Baneasa Shopping City. Invitatii au probat piesele colectiei-capsula, gama incluzand materiale reciclate precum PET reciclat provenit din stice de plastic si bumbac reciclat, pentru a crea o interpretare fresh si moderna a esteticii pieselor casual Diesel, combinata cu amprenta iconica a Coca-Cola, pentru a face un statement.

Colectia capsula contopeste AND-urie Coca-Cola si DIESEL pentru a crea ceva cu adevarat special: Coca-Cola- cunoscut pentru celebrarea apropierii si incluziunii si DIESEL- cunoscut pentru provocarea audientei sale prin ironie, indrazneala si abilitatea de a pune in dificultate conformitatea. Ambele branduri au colaborat pentru a sarbatori doua entitati unice si produsele reprezentative pe care le creeaza.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *