Este o poveste frumoasa, credem noi!

Totul a pornit din pasiunea sotiei mele pentru designul industrial, research-ul pe care il facea pentru produse de acest gen pentru casa noastra, mind set-ul meu si know-how-ul Rodicai Secara, asociata noastra, care are o experienta de nepretuit in ceea ce inseamna import,fara de care proiectul murea din fasa. A durat fix 3 saptamani pana cand am ajuns efectiv in India si am gasit un partener cu care am incheiat un contract de exclusivitate pentru Romania.Mobila este executata manual in fabrica din India si este adusa in Romania pe vapor.

Colectia aleasa contine 103 produse si cuprinde Canapele si Fotolii din piele, Comode, Noptiere, Masute de cafea, Console TV,Cufere, Scaune si Mobilier de colectie.Sunt piese de design retro, vintage, industrial.

Toate sunt executate manual din materiale de calitate deosebita, dupa cum ai putut vedea aseara.Pentru piele am mers pe piele anilina ,capra si bivol – top pentru acest tip de produse, pentru lemn s-a folosit lemn de esenta tare – mango, sheesham,tec.Ne dorim ca piesele noastre sa contribuie la conturarea universului fiecarui posesor, sa cultivam ideea de a transforma casa intr-un spatiu puternic personalizat,conturat cu sufletul,care sa spuna o poveste!

Pentru inceput am stabilit vanzarea exclusiv online a produselor – www.concept22.ro.Site-ul este up and running, pozele de produs au fost realizate de Narcis Virgil.

Acum avem ca prioritate stabilirea si implementarea strategiilor de Marketing

Am inceput prin lansarea oficiala a site-ului in cadrul evenimentului de la Carti,Dulciuri si Flori unde am folosit produsele noastre pentru designul spatiului pus la dispozitie de Ioana, suntem in discutii de colaborare cu Andrei Nebunoiu pentru partea de Marketing si suntem open-minded pentru colaborari.Ne dorim sa fructificam orice oportunitate de a face vizibile produsele noastre si mizam pe calitatea lor de exceptie!Vrem sa crestem frumos si organic 🙂
Am trimis o selectie de poze de pe wetransfer.
Daca iti mai pot sta la dispozitie cu altfel de informatii, te rog sa imi dai de veste!Sper ca nu ti-am rapit foarte mult timp cu mailul meu lung.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *