Setați-vă spiritul liber cu noua colecție Lacoste Motion: Winter on the Move. Bazele esențiale ale țesăturilor tehnice sunt rezistente la intemperii, nu se scămoșează și sunt concepute pentru o libertate reală de mișcare. Doar împachetați și plecați.

LOCOSTE MOTION: eliberați-vă corpul

Împachetați, verificați, decolați. Nomazi urbani și călători din întreaga lume, luați notă: noua colecție Lacoste Motion: Colecția „Iarnă în mișcare” vă însoțește oriunde mergeți, cu stil și confort.

Gata? Să mergem!

Când Utilitatea întâlnește Versatilitatea

O garderobă ideală de călătorie este pregătită pentru orice. Construiți-o cu lucruri esențiale care se mixează, se potrivesc și se adaptează. Apoi, puneți-o la încercare: o bază bună ar trebui să meargă cu cel puțin 5 ținute diferite.

Indiferent de vreme

Ploi la Londra, zăpezi în New York sau vânt în Paris? În aceste haine nu este nevoie să verificați raportul meteorologic, sunteți rezistent la orice vreme.

Provocați vremea!

Eliberați-vă mișcările, amplificați-vă stilul.

Bazele esențiale ale țesăturilor tehnice sunt rezistente la intemperii, nu se scămoșează și sunt concepute pentru o libertate reală de mișcare. Doar împachetați și plecați.

Colecție rezistentă la vreme, dar nu numai …

Colecția Lacoste Motion: Winter on the Move este disponibilă în toate magazinele LACOSTE din România și pe www.lacoste.com

***
Despre Lacoste

Lacoste este un brand de lifestyle, născut din inventivitatea unui campion de tenis, René Lacoste, creatorul primului tricou polo in 1933, inițial pentru el însuși și pentru prietenii săi, menit sa ofere atât relaxare, cât și eleganta, pe terenurile de tenis.

Poreclit Crocodilul de către presă la sfârșitul anilor 1920, când era un campion de tenis de Grand Slam, René Lacoste a avut animalul brodat pe blazerul pe care îl purta în teren, înainte de a-l transforma in logo-ul faimosului tricou de polo.

Legendarul tenisman Novak Djokovic împărtășește valorile lui René Lacoste de eleganță sportivă, fair play și tenacitate. În 2017 devine noul crocodil.

Lacoste sărbătorește anul acesta aniversarea a 85 de ani de moștenire sportivă a brandului și stilulului elegant à la française.
Descoperă mai multe despre Lacoste pe www.lacoste.com

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *