Ralitza Tailoring vă invită la a doua ediție a ”Clubului pasionaților de șepci”, un eveniment care își propune să aducă în actualitate un accesoriu al anilor ’20, șepcile. Am ales un loc special Joben Bistro Bucharest, cu o tematică aparte și un decor excepțional.
Marieta Kojanov, creatoarea colecțiilor de șepci, va prezenta tot ce trebuie să știți despre moda și purtarea acestor accesorii retro. O să aflați totul despre șepcile clasei muncitoare Newsboy sau Gatsby, pălăriile de vânătoare, pe care probabil le cunoașteți de la personaje precum Sherlock Holmes, Deerstalker sau modelul Country Flat, Greek Fisherman’s – șapca pescarului grec, Flat cap – un model cu influențe sport, dar care este purtată și la vânătoare, pescuit și călărie, Șapca Riding – eticheta sportului regal, Bucket hat – pălăria oamenilor de elită, Pachwork – șapca peticită, New York Police hat – pălăria politiștilor new yorkezi, Driver flat – șapca șoferilor, Biker cap – șapca motocicliștilor.

Cum se poartă, la ce se asortează, când se poartă aceste accesorii speciale veți afla la Clubul pasionaților de șepci!

Evenimentul se adresează tuturor celor care sunt atrași de accesoriile retro, pasionaților de mașini de epocă, motociclete sau vânătoare, iubitorilor de haine vintage și tuturor celor care vor să petreacă o seară cu aer de anii ’20.

Așadar, vă așteptăm, joi, 5 iulie, orele 18.30 la Joben Bistro Bucharest.
Intrarea este liberă – în limita locurilor disponibile.

Parteneri: Joben Bistro Bucharest, Imod flowers, Barcan Photography, Ambalaje Agwa.ro – Agwarom Marketing, The Wolfeye
Hai să Cunoști, Studio Colors, Alira Vinul, Kanpai, Japanos, NuPotAcasa – Horeca Enthusiast, Research Retold.

Parteneri Media: Sava Ionut.RO, Revista Motor Clasic Magazin, Radio DEEA, Social Agenda, Barbosul.ro.

Despre Ralitza Tailoring

Fondat în 2013, de Marieta Kojanov și Dan Govella, Atelierul Ralitza a început ca o mică afacere de familie cu dorința de a aduce ceva unic pe piața accesoriilor de manufactură pentru bărbați și femei. Ralitza este un brand 100% românesc de accesorii pentru femei și bărbați, realizate la comandă. Modele precum FlatCap, Gavroche, NewsBoy, Gatsby, Riding, Deerstalker (Sherlock Holmes), DriverCap, Fisherman, CountryFlat, KomitkaKapa, BikerCaps, Pachowork, BakerCap, BucketHats sunt re-create și personalizate de Marieta Kojanov. Colecțiile Ralitza Tailoring pot fi găsite pe site-ul www.ralitza.ro sau pe pagina de Facebook Ralitza Tailoring.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *