Inspirată de nonconformismul anilor ’60- ’70, colecția BSB creează un stil boho cu fuste și rochii lungi, topuri cu aplicații brodate și jachete de inspirație etnică. Stilul safari readuce în garderoba de vară tonurile de pământ, imprimeurile de inspirație tribală și pe cele animal, pentru outfit-uri perfect adaptate junglei urbane. Jeans-ul rămâne esențial în alegerile vestimentare ale sezonului, iar BSB a pregătit o colecție completă de pantaloni, fuste și rochii, combinate cu elementele cheie ale anilor ’80.

Dantela, broderia anglaise și țesăturile ușoare din bumbac recreează siluetele celebre inspirate de stilul lui Brigitte Bardot, al lui Jane Birkin și al lui Catherine Deneuve. Nostalgia modei de atunci se întâlnește cu femeia de astăzi și aduc împreună romantismul și încrederea în sine într-un stil inconfundabil, consacrat de colecțiile BSB.

Gazda evenimentului a fost Lili Sandu care a strălucit pe podiumul de la Biavati într-o rochie statement din colecția BSB primăvară-vară.

Tot într-un outfit BSB, Antonia a dat ritm serii, alături de dansatorii săi.

Alte celebrități care au ales să poarte BSB pentru acest eveniment au fost: Delia, Claudia Pavel, Albertina Ionescu, Diana Bart, Diana Dumitrescu, Ilinca Obădescu, Adina Halas, Ellie White, Diana Sar, Maria Andrei și Anca Florescu.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *