Nu cu mult timp in urma, prin luna iunie s-a deschis in centrul capitalei Bistro AMZEI https://www.instagram.com/bistroamzei/
(Piata Amzei 13).

Iar sugestia mea este ca daca va prinde pranzul prin Piata Romana, sau de ce nu sa iesiti la masa cu prietenii sa petreceti timp de calitate, acest restaurant urban v-ar descreti fruntile. Propune un meniu fresh bazat pe preparate din carne de la producatori locali, paste de casa, peste si produse vegetariene.

Pentru mine a fost usor sa ma hotarasc ce doresc sa mananc intr-o zi de luni, iar mai jos gasiti cateva recomandari:

La gustare am ales humus, salata de vinete cu ardei gras, lipie crocanta si nu in ultimul rand tahini care mi s-a parut cel putin interesant.

Daca doriti o alternativa puteti opta pentru creveti, calamari panko si mixt salata cu sos tzatziki.

O recomandare ar fi si fish & chips ul lor; salau de nil, ou, faina, cartofi prajiti, sos de usturoi cu lamaie.

Felul principal, cu un plating interesant realizat de catre Chef Cristian Șerb, câstigătorul primei editii Chefi la cuțite:

Piept de pui cu piure de cartofi dulci, salata de mar cu fenicul si nuci, sos de ardei copt.

Piept de rata, pulpa de rata confiata in casa, piure de telina, legume coapte, sos demiglace.

Iar la desert, a fost ca cireasa de pe tort, lava cake cu inghetata de vanilie realizata ,,a la carte’’ sau Tiramisu delicios.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *