Bianca Popp este fericita sa impartaseasca vestea lansarii noii sale colectii – Pipe Dreams.

Noul sezon aduce stilul-semnatura al Biancai ridicat la un nou nivel printr-o interventie structurala transanta. Emotii profunde isi incheie ciclul de hibernare si sunt confruntate cu decizii taioase, absolut necesare a fi luate pentru ca fiecare dintre noi sa evolueze.

Dualitatea aceasta este vizibila pe tot parcursul colectiei. Piese croite in linii arhitecturale disciplinate interfereaza cu cele fluide, nesupuse, care capata noi forme in miscare. Culorile neutre sunt mesagerul unui proces de reconstructie in plina desfasurare. Spatele gol, descoperit la o privire de ansamblu asupra unei rochii, bluze sau salopete evidentiaza vulnerabilitatea specifica devenirii in curs.

Colecția este destinată femeilor care isi asuma nevoia de conectivitate si isi insusesc procesul de adaptare. Raspunsul la intrebarea stringenta “De fapt, cine sunt eu si ce fac aici?” este iminent.

Pipe Dreams este o colectie despre primavara industriala, despre asumarea unor schimbari structurale care sa permita dezvoltarea.
Pipe Dreams este o colectie despre permeabilitatea emotiilor, despre fluiditatea deciziilor, despre adaptare si despre conectivitate.
Pipe Dreams este o colectie de linii decise, dar frante, de forme arhitecturale care sfarsesc in aer, de materiale naturale tratate industrial, de culori cuminti tratate obraznic.

Colectia poate fi vizualitata si achizitionata din magazinul online Bianca Popp: www.biancapopp.com/shop/

DESPRE ••
Bianca Popp a crescut inconjurata de uniforma comunista. De aici si nevoia ei de a crea o linie vestimentara cu puternica nota individuala si libera exprimare. Cu o istorie personala si profesionala in semiotica teatrului, Bianca a absolvit Istituto Marangoni Milan si a lucrat ca designer vestimentar la 10 corso como, inainte de a pune bazele propriului sau brand, in 2008. In martie 2015, Bianca Popp si-a prezentat colectia AW 2016 la Paris Fashion Week.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *