În 04 februarie 2020 a avut loc avanpremiera filmului Păsări de pradă și Fantastica Harley Quinn (titlul original: Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) celebrată de vedete şi influenţatori români.

Invitaţii s-au bucurat de un candy bar inspirat din tematica filmului Păsări de Pradă şi Fantastica Harley Quinn semnat de Grace Couture şi s-au distrat la standurile speciale Flash Tattoo si Marionnaud pentru tatuaje temporare şi pictură facială unde au putut adapta un look similar cu cel al protagonistei din film, Harley Quinn. Harley Quinn este interpretată de talentata Margot Robbie care anul acesta este nominalizată de două ori la premiile Oscar la categoria Cea Mai Buna Actriţă în Rol Secundar pentru prestaţiile sale din filmele Bombshell Scandalul (film ce rulează în prezent în cinematografele noastre) şi Once Upon A Time in Hollywood.

Filmul a fost vizionat în sala IMAX a Cinema City AFI Cotroceni şi va fi disponibil în cinematografe începând cu vineri, 7 februarie. Fiind un film despre emanciparea și puterea femeilor, două figuri feminine puternice din showbizull românesc Delia Matache și Alina Eremia au decis să se alăture campaniei de promovare a filmului în social media cu pictoriale inspirate din tema şi atmosfera filmului.

Produs de Warner Bros şi inspirat de seria DC Comics, filmul “Păsări de Pradă şi Fantastica Harley Quinn” este distribuit în România de Vertical Entertainment, deţinătoarea în exclusivitate a licenţei Warner Bros. Biletele s-au pus deja în vânzare, iar vizionarile în cinematografele din toată ţara va avea loc pe 7 februarie 2020.
Despre producție

“ Lecție de istorie rapidă: Joker și eu? Ne-am despărțit…

Pentru prima dată eram complet singură.

Dar nu eram singura damă din Gotham ce își dorea emancipare.

Aceasta este povestea noastră. EU o spun, așa că voi începe de unde naiba vreau.”

HARLEY

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *