Situat în Brașov, centrul Atasagon Detox&Wellbeing oferă un spațiu sigur și relaxant, unde oaspeții își pot redobândi acel sentiment de echilibru și împlinire.

Prin programele din centru, echipa își dorește să ofere suport în înțelegerea, acceptarea și depășirea provocărilor cotidiene, dar în același timp să susțină oaspeții să includă schimbări pozitive în viețile lor.

Meniul de servicii este guvernat de motto-ul Making health your habit, și pune accent pe prevenție, detoxifiere corporală și mentală și relaxare.

De fiecare dată când vei dori să îți îmbunătățești ceva în ceea ce privește stilul de viață, nivelul de energie, pacea interioară, dietă, starea fizică, vei găsi ceva util în meniul de terapii al centrului.

Este important de știut că întreg procesul se desfășoară sub supravegherea echipei noastre de medici specialiști cu experiență, dar și a celorlalți experți precum maestrul de meditație, terapeut spa, Juice Master, estetician și specialistul detox.

În cadrul centrului există trei programe de detoxifiere: Master Detox, Green Juice și Raw Food.

PENTRU CINE ESTE RECOMANDAT PROGRAMUL

Dedicat tuturor celor care au nevoie de o pauză din cotidian, care suferă de stres cronic/oboseală cronică, care au un nivel de motivație scăzut, care simt că nivelul de concentrare este scăzut, care resimt efectele stresului în perfomanțele lor, care vor o restartare rapidă a organismului care să ajute toate sistemele corpului să funcționeze mai bine, dar și celor care își doresc o scădere în greutate.

Programele sunt recomandate tuturor celor care au o stare de sănătate bună, dar își doresc să dedice timp prevenției și să își ridice nivelul de energie.

Programele sunt recomandate tuturor celor care vor o echilibrare body-mind-spirit.

CE ESTE INCLUS ÎNTR-UN PROGRAM DE DETOX

Fiecare program de detox include o consultație medicală cu doctor specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, două analize corporale, cadou detox (perie corporală naturală, plasă ecologică), activități mind detox (lecții de meditație, Yoga, Easy Fitness, Plimbare în natură), acces la saunele umedă și cu infraroșu și tratamentul de curățare a colonului

Angel of Water zilnic (doar la programul Master – Angel of Water reprezintă o metodă naturală de curățare profundă a intestinului gros și de detoxifiere a întregului organism.

Angel of Water este cel mai performant echipament de curățare a colonului în sistemul medical al Statelor Unite, fiind un echipament aprobat de FDA (Food and Drug Administration).

Terapia este o metodă noninvazivă, ce ajută la prevenirea bolilor și a inflamațiilor.

CUM DECURGE UN PROGRAM LA Atasagon Detox & Wellbeing Center

Încă din prima zi de program, oaspeții centrului beneficiază de o analiză a stării generale de sănătate, de o analiză corporală precum și de o consultație detox.

În urma discuțiilor cu specialiștii centrului, programul oaspeților va fi personalizat, astfel că vei fi ghidat în alegerea terapiilor wellbeing.

Programul de detox cuprinde trei etape: etapă pre-detox (minim 3 zile, de preferat 7 zile), urmarea programului ales: Master Detox, Green Juice sau Raw Food (minim 4 zile, maxim 21 de zile) și post detox (3 zile minim).

TERAPII DISPONIBILE LA ATASAGON

În paralel cu alimentația specială, care diferă de la program la program, oaspeții, la recomandarea specialiștilor, pot recurge la diverse terapii de ultimă generație, care asigură o detoxifiere completă atât a corpului, cât și a minții. Astfel pot alege din:

• Terapii spa: baie turcească (ritual antic de purificare și stimulare a circulației sanguine), terapie prin masaj (aromaterapie; masaj tradițional balinez ce echilibrează centrele energetice,

Chi Nei Tsang, ce ușurează activitatea din regiunea abdominală; reflexoterapie ce ajută la eliminarea blocajelor energetice și ajută la reluarea echilibrului natural).

• Terapia cu Ozon: terapia ajută la întărirea sistemului imunitar, crește circulația sanguină, distruge toți virușii, bacteriile, ajută la creșterea de noi celule.

Reduce riscul de reapariție a cancerului, înlătură stresul și problemele emoționale.

• Infuzii cu vitamine: determină o mai bună funcționare a sistemul nervos, a sistemului muscular, determină producerea energiei și a neurotransmițătorilor ca norepinefrina, serotonina, dopamina. Stimulează întărirea sistemului imunitar și înlătură oboseala și anemia.

• Tratamente faciale: ce asigură curățarea tenului, redarea luminozității, sau reducerea ridurilor fine

• Terapii de remodelare corporală: cavitație Slim Max, terapia Pressosymphony sau terapia cu radiofrecvență.

2019 anunță un nou capitol pentru echipă: lansarea serviciului Atasagon Alkaline Delivery în București

Anul acesta a început un nou capitol pentru echipa centrului Atasagon Detox&Wellbeing din Brașov, în urma deschiderii unei bucătării la București și lansarea unui alt proiect de suflet: serviciul Atasagon Alkaline Delivery.

Ce înseamnă mai exact? Livrarea de meniuri sănătoase, fără gluten, zahăr sau lactoză. Meniul pe o zi conține o limonadă revitalizantă, un mic dejun energizant, lapte de migdale, un prânz nutritiv, două sucuri din plante verzi și o supă absolut delicioasă la final de zi.

Pachetul este livrat în fiecare dimineață (fie acasă, fie la birou) și conține mâncare proaspătă, ce va fi servită la fiecare două ore.

Meniurile sunt potrivite pentru perioada pre sau post-detox și sunt ideale pentru oaspeții care doresc să mănânce sănătos și echilibrat.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *