În acest weekend, exclusiv în AFI Cotroceni, ai șansa unică de a evada printre fluturi tropicali. Peste 140 de exemplare inedite de fluturi vii vor fi expuse, între 12 și 14 aprilie. Vor putea fi admirați de aproape, dar vei pleca acasă și cu informații prețioase si chiar cu fotografii spectaculoase.

Cel mai mare mall din România va fi în acest weekend gazda unui eveniment extrem de colorat. AFI Cotroceni te invită să nu ratezi șansa de a sta printre exemplare din specii exotice de fluturi.

Poți fi martor la momente unice cu fluturi ca ”Marele morpho” (Morpho Peleides), ”Coada rândunicii de smaralad” (Papilio Palinurus),”Fluturele roșu dantelat”(Cethosia Biblis). Acestea sunt doar câteva exemple de specii ce vor fi expuse.

Fluturii vor fi găzduiți într-o structură special amenajată, deschisă timp de opt ore pe zi, o structură la care poți avea acces și astfel să îi admiri de aproape.

La fața locului va fi prezent și un specialist. El îți va oferi informații suplimentare despre fluturii vii expuși.

Vizita ta în paradisul multicolor va fi imortalizată iar la final poți pleca acasă cu una dintre cele mai cool fotografii.

Expoziția va fi găzduită pe culoarul Sunset Boulevard din AFI Cotroceni, de vineri până duminică între orele 12.00-20.00. Intrarea este liberă.

Informații pot fi accesate pe pagina de Facebook AFI Cotroceni, dar și pe www.aficotroceni.ro.

Posted by Florin Paduraru

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *